2021-04-19

Medicinos dr.Peer Eifler praneša iš Tanzanijos, kur Corona beprotybė dar neegzistuoja (video)

 

Portale Unser-mitteleuropa paskelbtas medicinos dr. Peer Eifler paskojimas iš Tanzanijos. Į šią Afrikos šalį daktaras pabėgo iš Austrijos, kur jis yra „uždraustas“. Tanzanijos beveik nepalietė koronavirusas, nes jos prezidentas Džonas Magufuli pasipriešino pasauliniam „COVID-19: Great reset“ suokalbiui ir buvo pašalintas iš valdžios, nanoma, nužudytas.

Vakarų spauda Magufulį vaizdavo tamsuoliu, tikinčiu mokslu, populistu, kaltino, kad jam Tanzanijos žmonių sveikata ir gyvybės nėra prioritetas. Tačiau viskas buvo atvirkščiai.



https://www.youtube.com/watch?v=OjYkgrE_7xA

Dr.Peer Eifler pasakoja:

Taip, brangūs žmonės, žmonės Austrijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje ir visi kiti, kurie taip pat klausosi šio pranešimo. Po ilgos pertraukos norėčiau vėl kalbėti.

Fone matote, kad čia gražu, atogrąžų kraštas, esame į pietus nuo ekvatoriaus. Ir ne, aš nesu miręs ar atsidūręs intensyviosios terapijos skyriuje. Nei psichiatrinėje ligoninėje, kuri kadaise buvo graži šalis, vadinama Austrija. Bet mes esame šalyje, kurioje beveik prieš metus gana drąsus prezidentas jau nustatė, kad ožkos ir papajos taip pat yra Corona-teigiamos, todėl visa tai jau ne nesąmonė, o atskleistas nusikaltimas. Ir tai mato visas pasaulis.



Šiandien buvo straipsnis. Dėl šios priežasties dabar ir aš čia užsuku. Kol kas to neplanuoju, bet buvusioje, kaip jau minėjau, demokratinėje šalyje dar yra dalykų, kuriuos reikia sutvarkyti. Na, tai įvyko, ir kadangi yra daugybė baimių ir gandų, taip, mes esame čia, į pietus nuo ekvatoriaus, labai derlingoje žemėje, nuostabiame krašte, kur dar nėra jokios Corona beprotybės. Tai reiškia, kad pasaulinis išpuolis prieš žmoniją ir, pavadinčiau tai aukščiausio lygio organizuotu nusikaltimu, arba iš tikrųjų tai taip pat yra organizuota kova arba organizuota kova, kurią vyriausybės vykdo prieš savo gyventojus, ypač Austrijoje, Europos Sąjungoje...

Corona yra visiškai antraeilis dalykas, iš tikrųjų visiškai nesvarbus. Tai jau nustatė nemažai tikrų ekspertų, o ne vyriausybių paskirti ekspertai. Taigi gana daug ekspertų, gana daug žmonių, gydytojų, farmakologų, mikrobiologų, turinčių patirties. Iš tikrųjų tai buvo nagrinėjama iki pykinimo.

Kiekvienas žmogus, kuris vis dar tiki šiuo corona pasakojimu visame pasaulyje, yra arba, pasakysiu tiesiai šviesiai, be smegenų, arba bailys, arba tiesiog nenori nieko matyti, nes beprotybė ir blogis yra tokie dideli. Tarp jų ir mano kolegos, mano brangieji, Austrijoje jūsų yra apie 45 000, o iš jų yra tik gal 10, kurie išdrįso atsistoti, ir gal dar 100 ar 150, kurie prisistatė. Likusieji esate bailūs, kvaili arba nupirkti. Tikriausiai visa tai. Deja, tai liečia ne tik Austriją, bet ir beveik visą pasaulį. Man labai patinka tai lyginti su nacių epocha ir kitais fašistiniais režimais. Mes nebesame fašistai. Tai grynas ir paprastas fašizmas. Žalieji tikriausiai tapo didžiausiais fašistais. Viskas nuėjo perniek, savivalė siautėja, beprotybė taip pat. Visa tai yra kolektyvinė iliuzija, kurią galima atpažinti iš to, kad ji yra vidujai nuosekli, bet visiškai beprasmė, nepavaldi jokiems argumentams, o svarbiausia - be jokios empatijos. Tai tiesiog blogis. Tai kolektyvinis išpuolis prieš žmoniją. Sakyčiau, kad tarptautinio investicinio kapitalo. Jis ruošėsi labai ilgai, aš kalbu apie dešimtmečius ir kartas, o kulminaciją jis pasiekė tik dabar. Mes atvykome į šią šalį. Aš kalbu apie Tanzaniją, kad čia padaryti keturis dalykus.



Pirma tai natūralu, tai yra tam tikras pabėgimas nuo absoliučiai patarimams nepaklūstančio nežmoniško ir pikto režimo. Tikriausiai žinote daugumą aplinkybių. Trys drausminės bylos, įskaitant fašistuojantį žemės gubernatorių, kuris papildomai uždraudė man praktikuoti, nes gali būti, kad aš esu teisus ir tada mano kolegoms ir jam galima numatyti, kad aš vėl padėsiu žmonėms. Kad to išvengtų, ponas Schützenhöferis taip pat turėjo, taip sakant, įkelti savo purviną koją. Teikiami ieškiniai dėl iškeldinimo, blokuojamos ir areštuojamos sąskaitos. Yra daug kitų gražių dalykų, ir mes išvykstame. Mes čia sukursime prieglaudą.

Tie, kurie mane pažįsta, žino, kad tam netrūks dvasinio lygmens ir tai bus šis Jėzus Kristus arba šis tikrasis Jėzus Kristus mūsų bendruomenės centre. Tai bus prieglobstis visiems, kurie nori jame dalyvauti, kur visi yra visiems ir taip pat kartu eina šios šviesos link.

Taip pat čia steigiame nedidelę darbo grupę, kuri padės vietos valdžiai, kuri ir taip jau patiria tam tikrą spaudimą ir atsidūrė aklavietėje, nes prezidentas, kuris, aišku, buvo labai drąsus, labiau vienvaldis ir buldozeris, deja, mirė, o gal net jam padėjo. Juk tai buvo vos prieš tris savaites. Juodoji blogio pusė masiškai veržiasi į šalį per Pasaulio ekonomikos fondą, PSO, taip pat Bilo ir Melindos Geitsų fondą.

Žinoma, čia yra ir kitų problemų, bet mes stengsimės su jomis kovoti kiek įmanoma geriau ir remti žmones informacija, bendravimu, tinklais ir ypač tiesa, įskaitant Jėzų Kristų.

Taip, taip pat bus aspektas, kad mes visi dalyvausime pasipriešinime, informavime ir bendravime savo šalyse, bandysime atverti žmonėms akis, pažadinti lemingus (lėtas žinduolis, A.L.), palaikyti miegančias avis jų svajonėse, kad viskas vėl bus taip, kaip anksčiau. Beprotybė siautėja ir ji nepasikeis. Geriau nebus. Tai nėra paklidimas. Tai suplanuotas, labai piktas žaidimas. Karas išorėje, jis netrukus prasidės, bet visų pirma karas viduje. Tai reiškia, kad vyriausybės yra didžiausi savo gyventojų priešai, nori juos naikinti, išnaikinti, išnaikinti.

Šie skiepai, žinoma, yra blogis, didžiausias blogis. Kad ir ką galvotume apie skiepus, jie yra toksiški, mirtini, destruktyvūs ir veikia keturiais-penkiais, o gal net septyniais lygmenimis. Žmonės, taip sakant, sensibilizuoti. Tai įjungimo mygtukas, kurio neįmanoma išjungti, ir, tikėtina, įvyks citotoksinis šokas ne vėliau antrosios, trečiosios skiepijimo bangos, kuri savaime nužudo nemažai žmonių, net rudens pabaigoje arba žiemos pradžioje, priklausomai nuo to, kada ateis kita tikroji gripo banga. Žmonės labai sunkiai susirgs, daugelis gali net mirti, ir, patikėkite, tai, žinoma, bus naujoji blogoji Corona.



O brangusis ponas Kurzas (Austrijos kancleris, A.L.) ir kiti jo pakalikai bei blogio jėgos nuolat lankosi pas poną Bibi Netanyahu (perrinktas Izraelio premjeras, A.L.), kad gautų žinių ir praktinės patirties apie logistiką, tolesnį žmonių pavergimą. Skiepų pasai, visiškai beprasmiški apribojimai, žiaurus pažeminimas - visa tai, taip sakant, pasiekia viršūnę ir neabejotinai netrukus bus pakartota Europoje.

Kiekvienas, kuris nori eiti į kompromisą, kiekvienas, kuris skiepijasi/testuojasi, dėvi kaukes, yra pasekėjas, taigi ir bendrininkas. Deja, bet tai yra tiesa.

Tikriausiai jau per vėlu sukilti. Dabar ši tikrai bloga jėga yra tam pasiruošusi. Štai kodėl taip pat vyksta, taip sakant, vengimas, prieglobsčio kūrimas, pasipriešinimo palaikymas ir mažos bendruomenės, kurios savo širdyje neša Jėzaus šviesą, kūrimas.

Brangieji mano, dabar ne dešimta-dvylikta. Tai maždaug ankstyva popietė. Jau labai vėlu. Ir dabar pasakysiu, kad dvasiniu lygmeniu labai tikėtina, jog esame arčiau laikų pabaigos. Net jei pasiduosime ir prisijungsime prie Jėzaus, vargu ar išvengsime Didžiojo suspaudimo, kurio daugelis tikisi per Paėmimą į dangų. Tačiau iš tiesų čia kalbama apie tai, kad net ir tokiais laikais žmonėms reikia nešti tiesą, t. y. šią nuostabią Evangeliją, ir svarbiausia - gyventi pagal ją.

Laukiu visų jūsų atsiliepimų, tačiau dar kartą dėkoju už nenutrūkstamą padrąsinimų, aukų ir paramos srautą! Ir, kaip jau minėjau, mes būsime čia arba šiuo metu kuriame kažką, kas, tikiuosi, pasitarnaus visiems. Tačiau turiu pasakyti: vėlgi, jokių garantijų. Mes negyvename rojuje. Tai negarantuoja, kad taip ir liks. Krizė jau yra, tačiau iš tikrųjų nėra jokios alternatyvos.

Norėčiau, kad įsidėmėtumėte šiuos žodžius ir atitinkamai prisitaikytumėte prie jų. Visiems gero. Dievo palaiminimas!


Peer Eifler



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą