2018-02-17

Siaubingas išprievartavimas Viersene, Vokietija



„Rheinische Post“ rašoma, kad „siaubingas“ Viersen gyventojos išprievartavimas sukėlė tarp šio miesto gyventojų „nerimą.“ Šiame mieste vasario 12 dienos naktį Merkel juodaodis svečias iš vakarų Afrikos (20 metų) kapinėse Löh žiauriai išžagino šio miesto 65-metę gyventoją Sabiną Janssen.


„Juodasis Merkel briliantas“ gyveno šiame mieste, buvo nelegalus imigrantas ir gerai žinomas miesto policijai. Nusikaltėlis moterį užpuolė einančią netoli kapinių 0.30 valandą naktį ir nusitempė į kapines, kur ją išžagino. Vokiečių centrinė spauda nutylėjo šį nusikaltimą. Čia nepriimta viešinti „pabėgėlių“ nusikaltimus.

Merkel svečiai prievartauja ne tik jaunas merginas, vaikus, bet ir pagyvenusias moteris. Tai tragiška naikinamos Vokietijos kasdienybė.

Senučių prievartavimai

Breitbart rašoma, kad 2017 metų vasarą 29 metų pabėgėlis, prašantis prieglobsčio, išprievartavo 83 metų moterį. Jis prisipažino vykdęs prievartinį lytinį aktą, kuomet jis prievartavo moterį, kad masturbuotis ant jos. Pabėgėlis gyveno 83 metų vokietės kaimynystėje.

2016 metų birželio mėnesį Vokietijoje pabėgėlis išprievartavo 79 metų pensininkę. Senelių namuose gyvenančios vokietės pensininkės kelionė į kapines ir sesers kapo lankymas pasibaigė tragiškai. Ją kapinėse užpuolė ir išprievartavo pabėgėlis iš Eritrėjos, kuris atvyko į Vokietiją 2013 metais ir gyveno netoliese esančioje Horstel pabėgėlių prieglaudoje.

Ypatingas atvejis - vaikų akivaizdoje pabėgėlio išžagintas ponis Berlyno vaikų zoologijos sode.

Ar mums reikalingi šitie „pabėgėliai“? O nuo ko jie bėga, jei karas jų namuose nebevyksta ir jie gali ramiai sugrįžti namo?

Nuorodos:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą