2019-03-13

Pritariu Kauno Forumo pareiškimui dėl patriotinių jėgų vienybės rinkimuose



Kauno Forumas kovo 12 dieną paskelbė pareiškimą dėl Europos parlamento ir prezidento rinkimų. Kauniečių susirūpinimas dėl patriotinių jėgų susiskaldymo pagrįstas ir akivaizdus. Lietuvos ateitis negali būti aukojama kelių vadukų, o gal ir profesionalių skaldytojų, kvailam asmeninių ambicijų tenkinimui. Jei žmonės, kurie rengiasi mus atstovauti, nesupranta, kad reikia vienytis, jiems ne vieta politikoje. Aš pilnai palaikau Kauniečių iniciatyvą.



KAUNO FORUMO PAREIŠKIMAS DĖL EUROPOS PARLAMENTO IR PREZIDENTO RINKIMŲ

Pareiškimas dėl Europos Parlamento
ir Prezidento rinkimų


2019 m.kovo 12 d.

Artėjantis rinkiminis ciklas yra lemiamas Lietuvos valstybės ir tautos išlikimui. Kauno forumas su nerimu stebi gilėjantį tautinio judėjimo skilimą, kuris gali palaidoti bet kokias patriotinių ir opozicinių jėgų galimybes Europos Parlamento ir Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose.
Kauno forumas:
1. Ragina Vilniaus forumą ir visuomeninį sambūrį „Lietuva yra čia“ pradėti derybas ir pasiekti susitarimą, kaip pašalinti konfrontaciją rinkimuose į Europos Parlamentą.
2. Kviečia A.Juozaitį, M.Puidoką, N.Puteikį pradėti konsultacijas ir pasiekti susitarimą dėl bendro opozicijos kandidato, kitiems pretendentams atšaukiant pareiškinius dokumentus ir pakviečiant savo rinkėjus paremti jo kandidatūrą.
3. Kreipiasi į visas tautines ir patriotines visuomenės jėgas, prašydamas palaikyti ši pareiškimą.
Priimta Kauno forumo susirinkime
2019 m. kovo 12 d.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą