2019-03-19

Ar gali profesorius būti idiotas? Gali, jei jis diplomą nusipirko


Vienas gastroliuojantis cirkininkas, gerai įvaldęs vienaratį dviratį, skelbia, kad jis yra Rusijos profesorius ir visų nuskriaustųjų Lietuvos piliečių gynėjas. Toks vietinės reikšmės Jėzus Kristus. Lietuva, jo nuomone, yra valstybė, kurioje gyvena vieni idiotai: idiotai partijų vadovai, idiotai EP nariai, idiotai seimo nariai, idiotai Lietuvos profesoriai ir daktarai.



Pirmi beprotystės simptomai akivaizdūs: „profesoriui” - ligoniui atrodo, kad visi aplinkui jį bepročiai. Taip dažnai nutinka su psichikos ligoniais. Jo protėvis, kaip jis skelbia paūmėjus ligai, kartai yra Čingischanas, priepuoliui kiek atslūgus - juodaodis afrikietis.

Beprotystės apogėjumi, vis tiktai, reikia laikyti šio Maskvos metro „profesoriaus“ kovo 18 dienos pasisakymą Youtube apie genderizmo ideologiją. Jo nuomone, žmogaus lytį apsprendžia penio ar vaginos turėjimas! Ne žmogaus X ir Y chromosomos, ne jose užkoduota informacija, o būtent šie du lytiniai organai! Suprantama, kad net vidurinę mokyklą baigęs sveikas žmogus nekalbėtų tokių kvailysčių. Ką jau profesorius!

Iš kur pas aiškų idiotą atsirado profesoriaus diplomas?

Yra žinoma, kad privatūs universitetai prekiauja pačiais įvairiausiais diplomais. Rusijoje ši prekyba vyksta itin dideliu mastu. Parduodami originalūs diplomai, spausdinti ant originalių valstybinių blankų, su originaliais antspaudais ir parašais.

Rusijoje gauti privataus universiteto profesoriaus diplomą, kaip du pirštus apsimyžti (kaip rusai sako). Apie šią prekybą viešai skelbiama internete (pateikiu vos kelis pavyzdžius, jų labai daug):


Štai toks mano paaiškinimas iš kur pas aiškų idiotą atsirado Rusijos profesoriaus diplomas. Manau, kad bepročius reikia gydyti, negalima palikti žmogų vieną akis į akį su jo negalia.

Neramina tai, kad šitas aiškiai nesveikas žmogus pretenduoja dalyvauti rinkimuose į Europos parlamentą.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą