2019-03-20

Čingischanas melagius baudė mirtimi, o aš paprašiau prokuroro, kad šis nubaustų melagį Stanislovą Tomą


Teisininkas Stanislovas Tomas prieš kurį laiką tvirtino: „Čingischano priimtas Didžiosios valdžios įstatymas nustato: „Melagis baudžiamas mirtimi. Bailys baudžiamas mirtimi“.

Lietuva - civilizuota valstybė, todėl aš nutariau ieškoti teisingumo civilizuotai.

Kovo 20 dieną aš išsiunčiau laišką Lietuvos generaliniam prokurorui, kuriame prašau užkardyti nusikalstamą piliečio Stanislovo Tomo veiklą.


Prašyme aš rašau, kad Stanislovas Tomas „šiais metais MIP išplatino skelbimus, kad jis imsis Lietuvos pensininkų ir minimalų atlyginimą gaunančių piliečių teisių gynimo ir ėmė rinkti į savo sąskaitą LT973500010002807310 „Paysera LT” UAB pinigus už šį darbą.

Youtube šių metų kovo 4 dieną jo paskelbtame video (https://youtu.be/3IF8U3SYxL8) jis pats išdėstė šios rinkliavos faktą. Taip pat Stanislovas Tomas šiame video sako, kad šiuos pinigus, apie 5000 eurų, surinktus iš pensininkų ir minimalią algą gaunančių žmonių, jis įnešė kaip užstatą LR Vyriausiajai rinkimų komisijai dėl jo dalyvavimo Europos parlamento rinkimuose.


Stanislovas Tomas savo veiksmais mane ir daugelį kitų Lietuvos gyventojų apgavo. Aš pinigus (50 eurų) pervedžiau avansu į jo sąskaitą už teisines paslaugas, bet ne tam, kad jis šiuos pinigus naudotų rinkiminei kompanijai. Tai akivaizdus sukčiavimas (BK 182 str.), kuomet „apgaule savo naudai įgyjamas svetimas turtas”. Šią apgaulę aferistas Stanislovas Tomas nukreipė prieš socialiai pažeidžiamą visuomenės sluoksnį – pensininkus, kas daro šį jo nusikaltimą ypač amoraliu ir visuomenei pavojingu.


Prašau Generalinio prokuroro užkardyti sukčiaus Stanislovo Tomo veiklą. Prašau Generalinį prokurorą informuoti LR Vyriausiąją rinkimų komisiją apie Stanislovo Tomo nusikalstamą veiklą, kad būtų užkirstas kelias šiam sukčiui dalyvauti EP rinkimuose.“

Prieš žengdamas šį žingsnį aš viešai išplatinau savo abejones dėl Stanislovo Tomo sąžiningumo.

Aš rašiau, kad iš „Stanislovo Tomo video pasakojimų susidariau nuomonę, kad Viktoras Uspaskichas, Europos parlamento narys, prieš penkis metus nusamdė Tomą už 3,5 tūkstančių eurų mėnesinį atlyginimą, mokamą iš EP lėšų, kad jis skųstų Lietuvą, dėl „Europos socialinės chartijos“ nesilaikymo. Kaip pasakojo S.Tomas, V.Uspaskichui sutarus su prezidente Dalia Grybauskaite, kad ši nutrauks prieš jį baudžiamąjį persekiojimą mainais už Stanislovo Tomo pradėtos pensininkės bylos prieš Lietuvą nutraukimą, šis buvo neteisėtai atleistas iš šio EP nario patarėjo pareigų, o dabar gavo satisfakciją prieš savo darbdavį, ir EP jam išmokės atlyginimą už kelis metus, lygų 120000 eurų. Taigi, atlyginimas bus išmokėtas, o darbas taip ir liko nepadarytas. Dabar kamuolys, kaip sakoma, prof. Stanislovo Tomo aikštelės pusėje: reikia baigti tuos darbus už kuriuos sumokės EP.

Nesąžininga, manau, imti du kartus pinigus už tą patį darbą: gauti 120 000 iš EP ir rinkti po 50 eurų iš pensininkų ir minimalų atlyginimą gaunančių, t. y. mauti jiems paskutines kelnes.“

Reakcijos nesulaukiau, dabar lauksiu reakcijos iš LR Generalinio prokuroro.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą