2019-03-12

Kaip Makrono valdžia žaloja protestuotojus (video)



Praėjusį šeštadienį, kovo 9 dieną, įvyko jau septynioliktas „geltonųjų liemenių“ protestas Paryžiuje ir kituose Prancūzijos miestuose. Prie jo prisijungė ir moterys, protestuojančios prieš imigrantų prievartą. Į gatves išėjo 40 tūkstančių žmonių.

Pagal oficialius duomenis, demonstracijų metu, kurios tęsiasi nuo praėjusių metų gruodžio 17 dienos, buvo sužalota virš 2 tūkstančių protestuotojų.


Praėjusią savaitę JTO pareikalavo iš Prancūzijos valdžios pilnai ištirti perteklinės jėgos naudojimą prieš „Geltonųjų liemenių“ aktyvistus. Pradėta 100 bylų prieš policijos pareigūnus.

Masinės informacijos priemonės, aptarnaujančios globalistinį elitą, neparodo valdžios žiaurumo, taikomo demonstrantų atžvilgiu. Šią spragą užpildo nepriklausomi informacijos šaltiniai, tokie kaip Le Vent Se Lève.

„Jie prarado akį, ranką, jų veidas buvo subjaurotas. Per sekundės dalį jų gyvenimas apvirto nuo kojų ant galvos, kai kada vien todėl, kad jie vilkėjo geltoną liemenę ar buvo greta jos,“ - sako video autoriai. Jie apklausė virš trisdešimties aukų.


Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą