2019-03-13

Dėl savo žudiko Syntija R. užsidėjo skarą ir išmoko arabų kalba


Kovo 6 dieną Achmedas T. (22 metai) smogė Syntijai (Cynthia) R.(21 metai), gyvenusiai Vormso (Worms) mieste, virtuvės peiliu smogė kelis kartus į kaklą, krūtinę, nugarą ir rankas. Viso žudikas sudavė virš dešimties smūgių. Visa tai įvyko merginos namuose.



Sintijos nužudymas sukrėtė visą Vokietiją. Daugiau negu 500 žmonių dalyvavo laidotuvių procesijoje Vormse, kuri vyko kovo 9 dieną. Šimtai žmonių susirinko, kad atsisveikinti su žuvusiąja, tačiau gedulingą procesiją nutraukė 29 metų migrantas iš Pakistano, kuris sušuko „Alach Akbas!“. Policija jį suėmė.



Achmedas su Syntija palaikė artimus ryšius. Šeimos draugai pasakoja apie poros santykius: „Syntija nešiojo skarą vardan Achmedo, ji net išmoko arabų kalbą iš meilės jam“.

Achmedas T. į Vokietiją iš Tuniso atvyko 2017 metais, jam nebuvo suteiktas prieglobstis ir turėjo būti deportuotas, bet pabėgo ir pasislėpė.



Tyrėjai pranešė, kad Achmedas T. buvo policijai žinomas už prekybą narkotikais, kaltinimus, bauginimą ir prievartą. Praėjusiais metais jis tris savaites buvo įkalintas už vagystę.

Tai ne pirma žmogžudystė, kurią Vokietijoje įvykdė prieglobsčio prašytojas. Marija Ledenburger, 15-metė Mia iš Kendel miesto.

Abiem atvejais prieglobsčio prašytojai, jas nužudžiusieji, melavo apie tai, kad jie nepilnamečiai.



Kaimyninėje Austrijoje, kurioje taip pat buvo didelis prieglobsčio prašytojų antplūdis 2015 metais, taip pat įvyko eilė analogiškų „pabėgėlių“ įvykdytų žmogžudysčių, tokių kaip nesenai įvykusi 16-metės Manuela K. nužudymo istorija šių metų sausį prieglobsčio prašytojo iš Sirijos.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą