2019-10-09

Europa nepakluso Vokietijos diktatui dėl NVO vežamų į Italiją nelegalų dalybų


Die Welt straipsnyje „Zeehoferio misija Liuksemburge žlugo“. Vakar Liuksemburge buvo susirinkę ES valstybių vidaus reikalų ministrai. Jiems Vokietijos iniciatyva turėjo būti primesta „laikina“ nelegalų iš Afrikos paskirstymo sutartis. Vokietijos vidaus reikalų ministras Horstas Zeehoferis „nesugebėjo įtikinti kitų vyriausybių“. Liuksemburge nei viena valstybė neprisijungė prie šio susitarimo, kurį buvo sudaryta prieš dvi savaites Maltoje.

Rugsėjo 23 dieną Prancūzijos, Vokietijos, Italijos ir Maltos vidaus reikalų ministrai susitarė dėl Afrikos nelegalų paskirstymo. Buvo numatyta kitoms ES valstybėms spalio 8 dieną Liuksemburge primesti susitarimą ne kaip sugrąžinti veltėdžius-nelegalus namo, o kaip šį „turtą“, rasių maišymui skirtus reproduktorius, paskirstyti per prievartą visoms ES valstybėms. Pagal šį nusikalstamą susitarimą buvo numatyta dalintis ir ekonominiais migrantais, kurių, kaip rašoma die Welt, yra apie 80 procentų. Vokietija planavo pasiimti iš Italijos 25 procentus „juodojo aukso“. Kažkokį tai skaičių šių ekonominių migrantų jau yra priėmusi Lietuva. Lietuvos priešas Linas Linkevičius nenurodė konkretaus į Lietuvą atvežtų veltėdžių skaičiaus.


Fiksuoto afrikiečių importo į Lietuvą susitarimo nėra. Tai gera naujiena Lietuvai.

Vokietijos ekonomika stoja, o tai gali atvėsinti migrantų vežėjos Angelos Merkel apetitus

Šiandien Die Welt vedamajame rašoma, kad Pasaulio ekonomikos forumo ataskaita konstatuoja Vokietijos ekonomikos nuosmūkį. Šiais metais krenta daugumas Vokietijos ekonomikos rodiklių – tarp jų „visuomenės saugumas“.

Dideliu mastu šį nuosmūkį salygoja „pabėgėlių“ nusikalstamumas ir milžiniški šių dykaduonių, tarp kurių mažai dirbančių, išlaikymo kaštai. 2015 ir vėliau atvykę atėjūnai Vokietijai kainuos trilijoną eurų. Šiuos tyrimus atliko ilgametis ekonominių tyrimų IFO instituto prezidentas prof. Hansas-Werneris Sinn.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą