2019-10-30

Berlyne Merkel svečią iranietį po metro traukiniu nustūmė du jos svečiai „pietiečiai“


„Berliner Zeitung“ pranešė, kad naktį į trečiadienį Berlyno metro stotyje Kottbusser Tor buvo nužudytas žmogus. Nuo platformos ant bėgių prieš atvykstantį traukinį buvo nustumtas 30 metų iranietis.

Kiek prieš vidurnaktį du „pietiečiai“ apiplėšė invalidą vežimėlyje. Savo dėdę lydėjo 30 metų iranietis. Jis užstojo dėdę. Nusikaltėliai užpuolė jį ir nustūmė priešais atvažiuojantį traukinį.



Atvykę medikai bandė stabilizuoti nukentėjusį, bet išgelbėti jo gyvybę nepavyko. Nusikaltėliai sugebėjo pabėgti iš įvykio vietos.

Tyrimas rodo, kad žmogus prieš traukinį buvo nustumtas sąmoningai. Nusikaltėliai yra narkodileriai. Prokuratūros atstovai pasakė, kad „seka galimą narkotikų apyvartą.“

Pi-news rašoma, kad Kottbusser Tor metro stotis yra prie Görlitzer parko, tapusio kanapių ir heroino prekybos centru. Portalas cituoja rašytoją Ernst Jünger: Ten, kur liberalizmas pasiekia savo ribas, jis atveria duris žmogžudžiams“. O ten, kur daugelį metų valdo žalieji, ten žmogaus gyvybė mažai vertinama, reziumuoja Pi-news.

Vokietijos kanclerė Angela Merkel prieš kelias dienas apdovanotas Teodoro Herclio premija už „pastangas sukuriant saugų ir tolerantišką pasaulį žydams“. Vokiečių tautai Merkel nesukūrė saugaus ir tolerantiško pasaulio. Ji į šalį įleido kelis milijonus nepatikrintų imigrantų iš Afrikos ir Azijos, kurie nuo 2015 metų Vokietijoje įvykdė milijoną nusikaltimų ir 2467 teroro aktų. Nuo jų nukentėjo šimtai tūkstančių vokiečių, apie kurių saugų ir tolerantišką pasaulį nėra nei ko kalbėti.

Tai ne pirmas žmogus, nustumtas Merkel svečių po traukiniu. Liepos 29 dieną Frankfurte atėjūnas iš Eritrėjos nužudė 8 metų vaiką vokietį, nustūmęs jį su motina po traukiniu iš rasinės neapykantos. Vaikas žuvo, motina pateko tarp bėgių ir išgyveno.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą