2019-10-30

Afrikos imigrantai – savižudybė Italijai, ir Lietuvai



JTO yra paskaičiavusi, kad Lietuvoje tilptų 61,6 milijonai gyventojų. Suprantama, kad mūsų marionetinių valdžių naikinama lietuvių tauta niekaip nepasieks tokio rodiklio, bet lietuviai čia ir nereikalingi. Vilnius sparčiai juoduoja, aš tai stebiu Antakalnyje, kur gyvenu, važiuodamas pro Pilaitės mikrorajoną. Kiekvieną dieną čia darbo metu, kai visi dirba, šlaistosi gatvėmis bent kelios juodos personos. Iš kur jų tiek daug? Jei studentai, sėdėtų paskaitose. Ministrai apie vežamus į Lietuvą migrantus tyli, o Vilnius juoduoja. Keista? Ar ne?

Arčiausiai Afrikos esanti Italija tapo tikra JTO, ES globalistų ir Sorošo finansuojamų NVO auka.

Pagrindinė priežastis, aš manau, kodėl nėra politinės valios Italijoje užkardyti nekontroliuojamą migraciją yra tai, kad Italijos CB yra privati organizacija (kaip ir JAV FRS), 100 procentų priklausantis ne Italijos tautai, o pinigų šeimininkams, o šiai kosmopolitų publikai pinigai – priemonė valdyti pasaulį. Tam reikia, kad liktų homogeniška vienintelė - „išrinktoji tauta“, o visos kitos tautos būtų sugrūstos į „lydymo katilą“, blogiausiu atveju – paverstos „salotų“ mišraine.




Italija.


Italų žurnalistas Giulio Meotti rašo, kad ketvirtame pagal dydį Turino mieste yra pradinės mokyklos klasių, kuriose nėra nei vieno italų vaiko. Vidutiniškai 60 % yra imigrantų vaikai.

Bolonija. 34 metų marokietis, gyvenantis Italijoje 30 metų sako:

„Mano sūnaus vaikų darželyje yra rimta integracijos problema, aš priverstas jį pasiimti. Aš nenoriu, kad mane skaitytų rasistu, nes aš marokietis, bet savivaldybė turi žinoti, kad nėra jokios integracijos, kur mokosi klasėje 20 užsieniečių vaikų“.

Meotti žodžiais, rugsėjo mėnesį staigiai išaugo migrantų iš Afrikos skaičius, po to kai ji mažėjo pastaruosius dvejus metus. Tai įvyko globalistų pastangomis iš vyriausybės pašalinus vidaus reikalų ministrą Matteo Salvinį.

Europa susiduria su realia afrikanizacijos grėsme. JTO duomenimis, gyventojų skaičius į pietus nuo Sacharos per ateinančius 30 metų padvigubės. Tai pridės 1 milijardas žmonių, pusę viso planetos gyventojų prieauglio iki 2050 metų.



Italija trečia valstybė Europoje, pagal imigrantų skaičių. Per dešimt metų jų skaičius išaugo 419%. Tai lyginama su barbarų antplūdžiu į antikinę Romą. Šimtmečio pabaigoje dėl gimstamumo skirtumo pusė Italijos gyventojų gali būti ateiviai.

Praėjus vos kelioms savaitėms po 5 žvaigždių ir Demokratų partijų vyriausybės suformavimo yra stumiama „pilietybės pagal gimimą teisė“ (ius culture). Naujas įstatymas leis 12- mečiams užsieniečiams, vos po 5 metų mokslo Italijos mokykloje, tapti šios šalie piliečiais.

Nesenai Italijos valdančiosios koalicijos deputatas Nicola Morra pasakė, kad iki 2050 ir 2060 metų į Italiją per Viduržemio jūrą atvyks 50 iki 60 milijonų žmonių.

Meotti reziumuoja: 

„Vyriausybė žaidžia azartinius žaidimus su Italijos ateitimi. Italija yra Europos šalis, labiausiai paveikta migracinio spaudimo iš Afrikos. Jeigu Italija atidaryta legaliai masinei migracijai, mes turime suvokti, kad mažėjant italų tai bus kultūrinis suicidas.“

Lietuvos „absorbcijos galimybės“, kaip minėjau, kurias paskaičiavo JTO, yra 61,6 milijonų žmonių. Tiek žmonių gali teoretiškai gyventi Lietuvoje. Pagal globalios migracijos paktą, kuriam pernai pritarė balsų dauguma Lietuvos seimas, pirmai pradžiai numatyta paskirstyti 60 milijonų Afrikos ir Azijos „pabėgėlių“.

Žemiau primenu sąrašą 73 Lietuvos duobkasių, 2018 metų gruodžio 4 dieną pritarusių JTO glaobaliam migracijos paktui:

Ačienė Vida, Alekna Virgilijus, Anušauskas Arvydas, Armonaitė Aušrinė, Bacvinka Kęstutis, Bakas Vytautas, Baublys Juozas, Baura Antanas, Bernatonis Juozas, Budbergytė Rasa, Burokienė Guoda, Čmilytė-Nielsen Viktorija, Degutienė Irena, Gaidžiūnas Aurimas, Gailius Vitalijus, Gelūnas Arūnas, Gentvilas Eugenijus, Gentvilas Simonas, Haase Irena, Jarutis Jonas, Jovaiša Eugenijus, Jovaiša Sergejus, Juknevičienė Rasa, Juozapaitis Vytautas, Juška Ričardas, Kernagis Vytautas, Kindurys Gintautas, Kirkilas Gediminas, Kreivys Dainius, Kubilienė Asta, Kubilius Andrius, Kupčinskas Andrius, Landsbergis Gabrielius, Liesys Jonas, Masiulis Kęstutis, Matelis Bronislovas, Matulas Antanas, Mažeika Kęstutis, Miliūtė Rūta, Morkūnaitė-Mikulėnienė Radvilė, Navickas Andrius, Navickienė Monika, Nevulis Petras, Norkienė Aušrinė, Olekas Juozas, Pavilionis Žygimantas, Popovienė Raminta, Pranckietis Viktoras, Pupinis Edmundas, Rastenis Vytautas, Razma Jurgis, Rimkus Juozas, Sabatauskas Julius, Sinkevičius Rimantas, Sysas Algirdas, Skaistė Gintarė, Skardžius Artūras, Skvernelis Saulius, Smirnovas Kęstutis, Starkevičius Kazys, Strelčiūnas Algis, Šakalienė Dovilė, Šalaševičiūtė Rimantė, Šarknickas Robertas, Šiaulienė Irena, Šimonytė Ingrida, Širinskienė Agnė, Tomilinas Tomas, Valiūnas Petras, Varkalys Jonas, Veryga Aurelijus, Vingrienė Virginija, Zingeris Emanuelis.



Artėjant 2020 metų Seimo rinkimams būtina prisiminti šių Lietuvos naikintojų pavardes.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą