2019-10-23

Atbėgėliai Vokietijoje toliau prievartauja vaikus ir žudo senelius



Atėjūnas iš Nigerijos Bavarijoje įviliojo į prieglaudą 5 metų mergaitę ir ją išprievartavo.

Miunchene teisiamas 32 metų nusikaltėlis iš Nigerijos Čubudem M., kuris 5 metų mergaitę apgaule išviliojo iš vaikų žaidimų aikštelės, atsivedė į imigrantų prieglaudą, ir čia, savo kambaryje, išprievartavo. Tai įvyko 2018 metų kovo mėnesį Karlsfelde (Bavarija). Kodėl taip ilgai vyko turimas, nepranešama.




87 metų pensininkė nuolatos finansiškai rėmė atėjūną iš Afganistano, bet jis ją žiauriai nužudė.

Uršula iš Jenos (Tiuringija) buvo labai atjauti Vokietijos okupantams musulmonams. Muchamedas M. į Vokietiją atsibastė 2011 metais. Jis buvo senelės kaimynas ir nuolatos iš jos imdavo pinigus. Kai moteris atsisakė pinigų jam duoti, jis ją žiauriai nužudė.

Vokietės pensija buvo nedidelė, todėl ji papildomai dirbo indų plovėja. Nepaisant savo skurdo, ji vis tiek veltėdžiui Muchamedui duodavo pinigų. Vieną dieną afganas iš jos pareikalavo 7000 eurų. Jis pasakė, kad jam reikia šių pinigų, nes ketina vykti į Afganistaną.

Spalio 21 dieną prasidėjo žmogžudžio teismas. Yra žinoma, kad banditas senutę daužė kumščiais ir spardė kojomis. Smūgiai suduoti į galvą, rankas, kojas, liemenį ir kaklą. Po to senelė buvo pribaigta peiliu.

Vokietės lavoną nusikaltėlis įdėjo į lagaminą, nunešė į rūsį ir ten paslėpė spintoje. Banditas užpildė banko perlaidos pavedimo blanką 7000 eurų sumai. Iš to galima spėti (nors šaltinyje to nenurodoma), kad minėtą pinigų sumą žmogžudys pagrobė pas auką.

Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda, matyt, labai nori, kad atėjūnai iš trečiųjų šalių prievartautų Lietuvos vaikus ir žudytų senelius, todėl pažadėjo Angelai Merkel būti „solidariu“ ir vežti šituos nusikaltėlius į Lietuvą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą