2019-10-16

Atbėgėliai aptarnauja „mamytes“, bet kartais jas nužudo



Prieš kelias dienas pranešta, kad Švedijoje 20-metis atbėgėlis iš Afganistano nužudė 69 metų „mamytę“, savo mokytoją ir sugulovę. Nelegalas afganas į Švediją atvyko 2015 metais. Jam tuomet buvo 16 metų. Valstybės prieglobsčio jis negavo, bet buvo priglaustas „mamytės“. Mokytoja-pensininkė pasižymėjo uolumu teikiant atbėgėliams paramą. Ji migrantus ne tik vežiojo su savo mašina, bet plovė jų drabužius. Dėkingi migrantai ja maloniai vadino „senele“.



Su žudiku „senelė“ santykius užmezgė 2018 metų vasarą. Savo dienoraštyje moteris aprašinėjo santykius su atbėgėliu, vadino juos „sudėtingais ir neteisingais“. Mokinys jautė gėdą ir pergyveno, kad jų santykiai bus viešai atskleisti.

Liepos 27 dieną mokytoja ir mokinys surengė pasimatymą. „Mes glamonėjomės ir bučiavomės, o po to kažkas kažkam kažką pasakė, aš išsigandau ir tai padariau. Aš paėmiau jos galvą, pasukau ir stipriai suspaudžiau gerklę“, - pasakė kaltinamasis tardymo metu. Migrantas pats paskambino į 112 tarnybą, pasakė, kad pasmaugė moterį.

Švedų damokratų partijos atstovas Kent Ekeroth žurnalistui pasakė, kad „tam dabar turi būti padarytas galas.“ Jo nuomone, reikia sustabdyti aktyvistus, kurie manipuliuoja prieglobsčio prašytojais „su tikslu gauti jauną meilužį.“ Šiuo metu Švedijai pavyksta deportuoti mažiau pusės nelegaliai šalyje gyvenančių atbėgėlių. Prie to prisideda ir švediškos „mamytės“.



„Mamyčių“ institutas ES suklestėjo 2015 metais, per globalistų suorganizuotą „pabėgėlių krizę“. NVO aktyvistai nelegalus naudojo tenkinti savo seksualinius poreikius Kalė esančioje stovykloje, vadinamosiose „džiunglėse“.

2017 metais Austrijoje buvo atskleista tendencija, kad pagyvenusios moterys eksploatuoja jaunus migrantus. Jos teikė būstą, mokėjo pinigus, mainais už sekso paslaugas. Austrijoje jos pavadintos „cukrinėmis mamytėmis“. Jų yra ir Lietuvoje.

"Cukrinė mamytė"

2018 metais 56-metų šveicarė susituokė su 27 pakistaniečiu, kurį nelegaliai persivežė į Šveicariją.

Dar apie Afrikos "bimbas": "Europos močiutės pamilo jaunus afrikiečius. Mama Vokietija."




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą