2019-10-23

Italai vargsta su juodais Afrikos deimantais



Neapolio gyventojai skundžiasi, rašomaitalų dienraštyje IlGiornale: „taip daugiau neįmanoma“. Daugelyje Italijos miestų gyventi nebeįmanoma dėl gausybės laukinių afrikiečių, juos užtvindžiusių. Partija „Lyga“, vadovaujama Matteo Salvini, planavo deportuoti pusę milijono afrikiečių namo. Po to, kai Sorošui ir Merkel pavyko nušalinti šią partiją ir jos lyderį nuo valdžios, visos pastangos išvalyti Italiją nuo „juodojo aukso“ patyrė nesėkmę. Uostai vėl atidaryti nelegalų kontrabandai, kurią vykdo Sorošo finansuojamos NVO.

Neapolio gyventojai, kur ypač daug išeivių iš juodosios Afrikos, „kiekvieną dieną priversti stebėti degradacijos ir beprotystės scenas, nepakenčiamą situaciją, kuri tęsiasi jau labai ilgai“.


Dienraštis aprašo epizodą, kuris įvyko praėjusį sekmadienį, spalio 20 dieną, apie 14 valandą. Pagrindinis herojus ,,apimtas psichozės priepuolio nuo narkotikų, sukėlė paniką mieste, Firenze ir Turino gatvėse.

Pusnuogis nelegalas iš Afrikos rėkė, gestikuliavo rankomis, grasino aplinkiniams, lakstė basas, su paklode rankose. Jis puldinėjo praeivius ir automobilius, buvo užšokęs ant automobilio kapoto, bandė palisti po šalikelėje parkuojamu automobiliu, kėlė pavojų transporto eismui. Paklode jis apsuko ranką ir bandė daužyti į automobilių langus. Il Giornale pateikia visą eilę video, kur užfiksuotos šio juodo idioto smurto scenos.

Dienraštyje rašoma, kad Neapolio gyventojų pasipiktinimas pasiekė kulminaciją. Vienas iš jų sako: „Aš norėčiau žinoti, kas jam davė pinigų šitoms beprotystėms, persikėlimui per Viduržemio jūrą. Aš manau, kad jie turi būti sugrąžinti į tas šalis, iš kurių atvyksta...“

Miestiečiai piktuoju atsiliepia apie migraciją palaikantį miesto merą. Atvykusi policija ir greitoji pagalba išvežė „juodąjį deimantą“ į ligoninę.




Bandė apiplėšti senelius

Atėjūnas iš Gambijos Santa Elisabetta mieste, Agrigento provincija, užpuolė pagyvenusių žmonių porą, ėjusią į vaistinę, mėgino juos apiplėšti. Jis ėmė mušti senukus. Laimei, italams pavyko banditą suklaidinti ir pabėgti iki netoli buvusio policijos punkto. Video kamerų pagalba buvo nustatyta, kad užpuolikas yra 27 metų nelegalas iš Gambijos Jagana Bubacar, be pastovios gyvenimo vietos. Policija suėmė užpuoliką. Jis kaltinamas bandymu apiplėšti.

Kodėl mūsų valdžia taip nemyli Lietuvos ir jos piliečių, kad veža į Lietuvą veltėdžius, nusikaltėlius ir teroristus?






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą