2019-10-18

Il Giornale: Sorošas griauna Italijos politinę sistemą



Italijos agentūra Adnkronos atliko Sorošo laisvos visuomenės fondo (Open Society Foundations) 2017-2018 metų veiklos tyrimą. Nustatyta, kad Sorošo organizacija įtakojo šios šalies politinę sistemą. Ji finansavo virš 70 projektų už daugiau kai 8,5 milijono dolerių.

Iš Sorošo pinigus gavo politinės partijos, nevyriausybinės organizacijos, nekomercinės organizacijos ir asociacijos, kurios užsiėmė migracijos iš Afrikos skatinimu ir palaikė čigonus, su kuriais, dėl jų nelegalios migracijos iš Rytų Europos, ši šalis turi aibes problemų.


Italijos dienraščio Il Giornale nuomone, įvairioms organizacijoms per Atviros visuomenės fondą Džordžas Sorošas liejo pinigus tam, kad formuoti Italijos politiką, naikinti Italijos suverenitetą.

Dienraštis primena, kad Vengrijos žydas Džordžas Sorošas prieš 30 metų apiplėšė Italijos valstybę, suorganizavęs jos piniginio vieneto lyros griūtį. Globalistinė spauda finansų krizes bando vaizduoti taip, tarytum jos yra stichiniai procesai, tačiau tokia pozicija neturi nieko bendro su realybe. Šios krizės yra iš anksto pasaulio pinigų šeimininkų suplanuotos operacijos, skirtos tam, kad atimti iš pasaulio gyventojų pinigus. Rotšildų bankinio klano, kontroliuojančio eilės šalių centrinius bankus ir pinigų emisiją, insaiderinė informacija, perduodama jų agentui Džordžui Sorošui, manipuliuojančiam patikėjimo tvarka Rotšildų kapitalus, buvo šio finansinio spekulianto „finansinio genijaus“ garantas.

Il Giornale nurodo, kad tai, ką Soroša vadina labdara, yra aktyvi politika. Adnkronos sorošininkų sąraše Italijos radikalai, greta jų migracijos teisės tyrimų asociacija (Asgi), kuri praeityje rėmė Italijos savivaldybes, kovojusias, kad nelegalai būtų įleidžiami į šalį. Ten ir tarptautinės organizacijos, kaip Purpose Europe Limited, kuri dirba Italijoje, kad skatinti imigraciją. 2017 metais buvo finansuojami 32 tokie projektai už 4.140.318 dolerių sumą, o 2018 metais – 38, už 4.387.630 dolerius. Sorošininkų sąraše minimi ir politikai, ir universitetai. Visiems buvo keliama ta pati užduotis – skatinti imigraciją ir dezintegruoti Italijos valstybę.

2017 metų pradžioje Sorošo fondas atgaivino savo ardomąją veiklą Lietuvos valstybėje.

Sorošas buvo vienas iš 2015 metų migracijos krizės organizatorių. Jis tiesiogiai finansavo nelegalų keliones į Europą. Tam jis naudojo anonimines debetines bankų korteles. Šį skandalą pernai paviešino Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą