2019-02-07

Merkel pridirbo vokiečiams, o dabar jie tai valgo čepsėdami (trumpa apžvalga)



Pabėgėlių antpuoliai su peiliais nepatenka į statistiką

AfD partijos pirmininko pavaduotojas Georg Pazderski sukritikavo Vokietijos vidaus reikalų ministrą dėl bandymo nuslėpti atakų su peiliais statistiką.


Pazderski žodžiais, nuo 2015 metų Vokietijoje augo atakų su peiliais skaičius ir didėja piliečių baimė, tačiau šios statistikos neskelbia VRM. Šie užpuolimai, kurie neišskiriami iš kitų nusikaltimų būtent todėl, kad juos vykdo imigrantai. Tai socialinė realybė, nes tokiu būdu imigrantai sprendžia konfliktus savo gimtuose kraštuose. Tai į Vokietiją importuota problema, atsiradusi dėl Merkel imigracijos politikos. Pazderski nuomone, negalima slėpti šios problemos, šie skaičiai turi būti skelbiami.

NVO moko migrantus, kaip apgauti Vokietijos migracijos tarnybos BAMF specialistus

Nevyriausybinės organizacijos, užsiimančios imigracija, Graikijoje moko imigrantus, kaip apgaudinėti valdininkus, kad jie lengviau gautų prieglobstį Vokietijoje. Kai kurie musulmonai apsimeta „persekiojamais krikščionimis.“ NVO Advocates Abroad spaudos sekretorius prisipažino, kad moko imigrantus apsimesti kenčiančiais, verkti, naudoti kontroliuojamas pauzes, kitus apgavystės būdus. Migrantai apmokomi, kaip reikia reaguoti į valdininkų ar teisėjų klausimus. Vienas iš scenarijų numato, kad musulmonai apsimestų persekiojamais krikščionimis ir kalbėti apie patirtą traumą.

Bundestago deputatė Nicole Höchst (AfD) sausio 10 dėl paviešintos apgavystės kreipėsi su užklausimu į Federalinę migracijos žinybą (BAMF). Federalinė vyriausybė neparodė susidomėjimo paviešintais faktais. Dauguma valdančiųjų partijų politikų apsimeta, kad problema neegzistuoja.



Pabėgėlis, nužudęs 17-metę Mirellą, nuteistas kalėti iki gyvos galvos

Praėjus beveik metams nuo 17-metės nužudymo Fensburge, jos buvęs vaikinas, pabėgėlis iš Afganistano, nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

Vasario 5 dieną Fensburgo žemės teismas pripažino Achmedą Z. kaltu. Jis 14 peilio smūgiais nužudė Mirellą po to, kai ši nutarė nutraukti su juo bendravimą. Nusikaltėlis į Vokietiją atvyko 2015 metais ir, kaip daugelis kitų, melavo, kad yra nepilnametis. Ekspertizė nustatė, kad jam dabar yra 29 metai, o nusikaltimo metu jam buvo 25 metai.


Nuteistas afganas pabėgėlis, kuris nudūrė savo seserį vardas „šeimos garbės išsaugojimo“

Dvidešimt trijų metų afganas Achmedas O. 23 kartus sudavė peiliu savo 16 metų seseriai Morzal, kad „išsaugotų šeimos garbę.“ Du kartus peilis pataikė į aukos širdį. Nusikaltimas įvyko Hamburgo traukinių stotyje. Achmedas iš įvykio vietos pabėgo, bet po 3 valandų buvo sulaikytas.


Broliui nepatiko tai, kad jo sesuo ėmė rengtis europietiškai. Tėvams jis pasakė: „neverkite, ji suteršė mūsų garbę!“ Teisme šeimos nariai grasino teisėjams, šaukė „nacistai“, „prakeikta Vokietija!  Achmedui skirta 10 metų kalėjimo bausmė.


Nuteisti du pabėgėliai afganai, kurie Kettene nužudė 22 metų vokietį

Žmogžudystė įvyko 2018 metų rugsėjo mėnesį, vaikų žaidimų aikštelėje. Du pabėgėliai iš Afganistano (18 ir 17 metų) sumušė vokietį, kuris numirė ligoninėje nuo patirtų traumų. Vokietis buvo smūgiu nugriautas ant žemės ir suspardytas kojomis į galvą. Ligoninėje auka mirė. Keteno prokuroras kaltina afganus sudavus pavojingus smūgius, sukėlusius mirtį. Iš pradžių valdžia melavo, kad vokietis numirė dėl širdies nepakankamumo. Tai mieste sukėlė protestus.

Visas šias žmogžudystes jungia tai, kad visas jas įvykdė „Merkel svečiai“, kuriuos ji 2015 metais pakvietė atvykti į Europą. Grybauskaitės-Skvernelio valdžia trokšta, kad ir lietuvius žudytų pabėgėliai, todėl nesiliauja juos vežti į Lietuvą. Mūsų kaimynai lenkai ir latviai rūpinasi savo piliečių saugumu ir pabėgėlius atsisakė įsileisti.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą