2019-02-06

Skvernelio chunta vaikus grobia ir veža organams? Vaikų grobimas - genocidas



Nei viena save gerbianti pasaulio tauta ir valstybė neleidžia vežti į užsienį savo vaikų „įvaikinti“. Skvernelio valdžia vaikų grobimą ir išvežimą iš Lietuvos pavertė daugiamilijonine industrija. Lietuvoje oficialiai veikia mažiausiai šešios tokios vaikų „įvaikinimo“ užsienio organizacijos – užsienio agentai.

Kur dingsta iš Lietuvos išvežami vaikai? Skvernelio chunta (nesiverčia liežuvis šios policinės chuntos vadinti vyriausybe) sako, kad „neturi informacijos“!?

Civilizuotomis skaitančios save valstybės draudžia išvežti į užsienį savo vaikus „įvaikinimui“ todėl, kad šie vaikai tampa organų donorais. Jie nužudomi, o jų organai už šimtus tūkstančių eurų yra išparduodami „juodiesiems transplantologams“. Štai kodėl vyksta toks žvėriškas mafijozinių šakalienių&Co vaikų grobimo struktūrų pasipriešinimas visuomenei, siekiančiai anuliuoti vaikų grobimo įstatymą, štai kodėl vyksta toks žvėriškas puolimas prieš viena iš nedaugelio garbingų seimo narių – Mindaugą Puidoką, stojusį ginti mūsų vaikus.

Lietuvos vaikai tiekiami išmėsinėjimui organams?


Juodoji transplantologija ypač suklestėjo 2015 metais, per tarptautinio sionizmo organizuotą arabų iškraustymą iš Artimųjų rytų, ruošiant teritorijas „Didžiojo Izraelio“ kūrimui. Ši gerai organizuota operacija buvo melagingai pavadinta „pabėgėlių krize.“ Jos metu nežinia kur dingo dešimtys tūkstančių „pabėgėlių“ vaikų. Pasirodė įkalčių, išskrostų mažų vaikų kūnelių, įrodančių, kad šie vaikai tapo „juodųjų transplantologų aukomis“. Teroristų organizacijos vaikus mėsinėjo ir pačioje Sirijoje. Reikia pažymėti, kad šis žmonių mėsinėjimo verslas 1999 metais prasidėjo buvusioje Jugoslavijoje, NATO okupuotame Kosove, o 2014 metais persikėlė į Ukrainos Donbaso regioną, karinio konflikto zoną.

Prieš kelis metus milžiniškas skandalas dėl vaikų išvežimo buvo kilęs Rusijoje. Vieno įvaikinamo vaiko kaina Rusijoje siekė nuo 40000 dolerių iki vieno milijono USD (vidutiniškai 50000USD)! Šiose mafijinėse vaikų išvežimo schemose dalyvavo aukščiausi Rusijos pareigūnai. Po garsios JAV nužudyto Dimos Jakovlevo bylos, vaikų išvežimas Rusijoje buvo sugriežtintas. Rusija nuo 2013 metų leidžia išvežti į užsienį vaikus tik tuomet, kai Rusijoje neatsiranda norinčių įvaikinti. Rusijos piliečiams įvaikinimas užtrunka 1-3 mėnesius, o užsieniečiams 18 mėnesių. Užsieniečiai pateikia sveikatos patikros ir kitus rusams privalomus dokumentus, legalizuotus, išverstus į rusų kalbą diplomatinėje tarnyboje akredituoto Rusijos vertėjo.

Rusijos parlamentinės Liberalų demokratų partijos pirmininkas Vladimiras Žirinovskis yra 2012 metais pasisakęs, kad Rusijos vaikai į užsienį išvežami organams (žiūr.video):



Žirinovskis sako: „... rusų vaikus išvežė ne įvaikinimui, bet organų transplantacijai, ar tam gimdo mūsų vaikus? Ar sunku tai sustabdyti, kiek kartų aš sakiau: nutraukti vaikų išvežimą, tegul blogi vaikų namai, bet tėvynėje, ir niekas neprisilies prie vaiko."

Nėra jokių duomenų, kur pradingo tūkstančiai Lietuvos vaikų. Didelė tikimybė, kad jie yra nužudyti, o jų organai išparduoti. Šis valdžios nusikaltimas turi būti išaiškintas, o vaikų grobimas ir pardavinėjimas užsieniečiams, nedelsiant sustabdytas. Už šį nusikaltimą žmogiškumui turi atsakyti Lietuvos premjeras Saulius Skvernelis ir Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.


Vaikų grobimas JTO priskiriamas sunkiausių nusikaltimų kategorijai. Tai - genocidas


Genocido apibrėžimas

Pagal Tarptautinį baudžiamąjį teismą tai baudžiamoji veika, padaryta siekiant sunaikinti visus ar dalį žmonių, priklausančių kokiai nors nacionalinei, etninei, rasinei ar religinei grupei (TBTS 6 straipsnis):
  • tokios grupės narių žudymas;
  • sunkūs kūno sužalojimai ar psichinės traumos;
  • tyčinis tokių gyvenimo sąlygų tai grupei sudarymas, dėl kurių visi jos nariai ar dalis jų žūtų;
  • priemonių, ribojančių tai grupei priklausančių žmonių gimstamumą, taikymas;
  • prievartinis vienos grupės vaikų perdavimas kitai grupei.
Pagal Ženevos konvenciją – planuoti veiksmai, skirti tam tikros tautos arba gyventojų grupės sunaikinimui įgyvendinti, naikinant kultūrą, finansinę ir politinę bazę, sveikatos apsaugą ir t. t., siekiant, kad ta grupė žmonių ilgainiui išnyktų.

Aš manau, kad žmonės, įvykdę Lietuvoje šiuos baisius nusikaltimus prieš vaikus, turi būti teisiami ir jiems turi būti taikomos pačios griežčiausios bausmės.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą