2019-02-26

Pražūtinga ES migracijos politika: humanitarinės vizos ir parama Sorošui



ES keičia nelegalią imigraciją į „humanitarines vizas".

Europos parlamentas paprašė Europos komisijos iki šių metų kovo 31 dienos pateikti europinės humanitarinės vizos įstatymo projektą. Viza leis migrantams atvykti į šalį, kuri šią vizą suteikė. Šios kelionės tikslas bus tarptautinio prieglobsčio parašymo pateikimas ( 1, 2, 3). Šiuo metu 90% asmenų, kuriems suteikiamas toks prieglobstis, patenka į ES neteisėtai. „Humanitarinės vizos“ projektas panaikins skirtumą tarp migranto ir pabėgėlio sąvokos, kaip tai buvo numatyta JTO Globaliame migracijos pakte, kuriam 73 balsais „už“ gruodžio 4 dieną pritarė neadekvatus Lietuvos seimas, melavęs mums, kad šis paktas nėra „įpareigojantis“. ES globalistai šį nusikaltimą prieš Europos tautas dangsto melu, kad norima „humanitarinių vizų pagalba“ sustabdyti prekybą žmonėmis. Čia toks pats melas, kaip ir narkotikų legalizavimas – kaip kovos su narkomanija būdas, arba legalūs viešieji namai – kovai su prostitucija, alkoholio pardavimas visą parą – kovai su nelegalia prekyba alkoholiu.

Globalistai meluoja, kad išduodant „humanitarinę vizą“ bus tikrinama pasinaudojant tarptautinėmis duomenų bazėmis. Tai irgi melas, nes patikrinti šių žmonių nepajėgia net JAV, nepaisant to, kad JAV turi geriausią pasaulyje žvalgybą. Apie tai prieš metus sakė JAV prezidentas Donaldas Trampas.


Voice of Europe pažymi, kad kol kas nebuvo padaryta jokių pakeitimų, kad sustabdyti nelegalų imigrantų atvykimą į ES ar kaip nors sumažinti pareiškimų prieglobsčiui skaičiaus potvynį. Nuo šių metų sausio mėnesio Vokietijoje stebimas 62% tokių prašymų skaičiaus augimas. Iš 17051 pareiškimų, paduotų Sirijos, Irako ir Nigerijos piliečių, kas trečias buvo pripažintas pabėgėliu.

Valstybės-narės turės 15 dienų sprendimui apie „humanitarinės vizos“ suteikimą, arba prašymo atmetimą. Pareiškėjas dar turės teisę skusti prašymo atmetimą.

„Humanitarines vizas“ projektą palaikė 429 europarlamentarai, 41 susilaikė ir 194 atmetė šį pasiūlymą.

„Humanitarines vizas“ jau išduoda Italija, Belgija, Ispanija, Prancūzija, Vokietija ir Andora.

2017 metais jau buvo kilęs šis humanitarinių vizų klausimas, tuomet Europos teismas neįpareigojo ES valstybes-nares išdavinėti pabėgėliams humanitarines vizas. Tuomet teismas nutarė, kad humanitarinių vizų klausimas Europos šalių teritorijoje yra reguliuojamas nacionalinių įstatymų, o ne bendraeuropinių.

Teismo verdiktas buvo atsakas į sirų šeimos su trimis vaikais ieškinį, kuriems 2016 metais Belgijos atstovybė Beirute atsisakė išduoti humanitarines vizas. Šeima planavo su šia 90 dienų viza patekti į Belgiją, o atvykę į šią šalį paduoti prašymą prieglobsčiui, nes tėvynėje jiems grėsė persekiojimai, kankinimai ir, gali būti, mirtis.




ES globalistai nesuinteresuoti sienų kontrolės stiprinimu.

ES „Humanitarinės vizos“ dar vienas globalistų būdas spartinti migrantų vežimą į Europą ir baltosios rasės žmonių naikinimą. Tai yra „ES tėvo“ masono Kudenchove Kalergi dar 1925 metų planas, aprašytas jo knygoje „Praktinis idealizmas“.

ES globalistai, su alkoholiku EK pirmininku Žanu Klodu Junkeriu priešakyje, nėra suinteresuoti ES sienų saugumo stiprinimu. Apie tai kalba faktas, kad EK iki šiol neskiria Vengrijai anksčiau pažadėtos paramos kompensuoti išorinės ES sienos įrengimo kaštus ir jos apsaugą.

Vengrijos vyriausybės spaudos sekretorius Ištvanas Hollik pareiškė, kad EK iki šiol neskyrė jokių pinigų Vengrijos sienos apsaugai, tuo metu ji dosniai finansuoja Sorošo NVO.

Hollik pabrėžė, kad Vengrijos vyriausybė laukia, kad komisija padės Vengrijai solidarumo pagrindu, kurio jie visada reikalauja iš Vengrijos.

Spaudos sekretorius pažymėjo, kad Briuselis tuo metu „dosniai palaiko Sorošo NVO, kurios skatina imigraciją“. Jis priminė, kad sausio mėnesį Europos parlamentas priėmė rezoliuciją, kad finansiškai remti Sorošo NVO ir į Europą pritraukti dar daugiau migrantų.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą