2019-02-21

Opa opa į Pakso žopą



Mano replika į purviną straipsnį „Proto sutemos“ portale „Laisvas laikraštis“ (tęsinys).

Pradžia: „Lolašvili užburtas šikpopieris ir mamuto plaukų trusikai: „proto sutemos“ ir „proto šviesos.“ https://lebionka.blogspot.com/2019/02/lolasvili-uzburtas-sikpopieris-ir.html

Minėto straipsnio struktūra tokia: Pakso padėjėjas Juozas Ivanauskas klausia, o JAV lietuvis Valdas Anelauskas („disidentas“) atsako į klausimus. Abu krauna ant Stanislovo Tomo, Kazimiero Juraičio, Zigmo Vaišvilos ir kitų.

Apie autorius. Du vaikinai, tarytum normalūs, tarytum sveiki, tarytum protingi. Vienas etatinis „disidentas“, jau 30 metų „disidentas“, disidentas laisvai ir nepriklausomai Lietuvai, o kam dar, bet valgant iš amerikonų rankų. Dabar milijonas tokių, iš Lietuvos išvykusių. Tik ne visi tokie protingi, ne visi suskubo tapti „disidentais“ iki to laiko, kol JAV susiprato, kad nėra prasmės ir reikalo lietuvius daryti „pabėgėliais“ ir „disidentais“, kad jiems nėra nuo ko bėgti. Didelė valstybė, didelė inercija, kai kuriems dykaduoniams pasisekė. Valdui irgi pasisekė, gyvena gražiai ant amerikonų sprando, mus moko, kaip gyventi. Ypač Lietuvos senelius, gyvenančius už 200 ar 300 eurų per mėnesį, kai kainos dvigubai už amerikoniškas didesnės?! Smerkia mus už tai, kad advokatą Stanislovą Tomą norime kolektyviai samdyti, kad šis mūsų interesus gintų. Kitų būdų samdyti advokatus, žinia, mes, ubagų armija, neturime, nes mes pavieniui pinigų ne tik advokatui, bet net duonai ir vaistams neturime. Kvaili esame, laiku neįsitaisėme sočioje Amerikoje etatiniais „disidentais“.



Kitas vaikinas - Europos deputato Rolando Pakso padėjėjas, gaunantis pusę savo pono atlyginimo. Fantastika. Ponas už nieko neveikimą gauna karališką atlygį, o jo tarnas, irgi gan didelis ponas, gali jam ištikimai tarnauti, purvais ką panorėjęs taškyti, o gal straipsnius ponui rašyti, gal dar kažkaip jam tarnauti.

Geriausi šio straipsnio vertintojai yra skaitytojai, parašę labai objektyvius komentarus ir į „miltus“ sumalę šio purvino straipsnio autorius. Pacituosiu:

Varisusidari ispudis 2019-02-20 14:17
Kad tas disidentas buvo kgb uzverbuotas provokatorius,savo atidirbo ir isvyko i jav rinkti medziagos si karta apie jav lietuvius nepatenkintais kgbistu uzgrobta valdzia lietuvoje.tai nieko keisto nes isdavikai,dvasios ubagai visada sirsta ant aukstesnio intelekto asmenu
hm 2019-02-20 18:28
sedi vakaruose ir "kovoja" Juozukas sedi uz EP patarejo algą 2000 euru irgi "kovoja" abudu ...tokie patys...loja, nes pergyvena, kad Stasas pensijas pakels.
konstancija 2019-02-20 14:46
tik tiesa isgelbes o ar aneliauskas gali pasakyti,kas valde laisves lyga ir kiek ten verbuotu buvo ir kokia misija jis atliekaž-juk prezidente pamirso o valdas...
jons 2019-02-20 15:14
Konservatoriu-landzberginiu uzsakytas straipsnis.Jei tiik bus galimybe,as balsuosiu uz Stanislova Toma.
Ignas Karosas 2019-02-20 15:30
Vėgėlė debilas, aš daunas - Tokia Lietuva
dr. Jonas Ramanauska 2019-02-20 17:20
Perskaičiau Valdo Aneliausko ir Juozo Ivanausko NUOMONES. Nuomones jie gali tikrai turėti. O man labiausiai patinka NUOMONĖS PAGRĮSTOS FAKTAIS. Tai ir prašau ponų Juozo Ivanausko ir Valdo Aneliausko pasakyti kas laimėjo Rolando Pakslo Bylą. Jeig kartais ją laimėjo tas E. Salpius, tai tada S.T. yra melagis. O jeigu laimėjo S.Tomas, tai tada ponuliai pabandykite suvokti kokio tai mastelio PERGALĖ. O kodė J. Ivanauskas to neįvertina??? Tai gal esi Pasko tikras priešas?
dr. Jonas Ramanauska 2019-02-20 17:23
Komentaro tęsinys:*** O man tenka aukštai įvertinti tokią S.Tomo pergalę, nes jis laimėjo prieš Lietuvos OKUPACINĮ režimą, prieš suniekšėjusius antikonstituciniinkus. Todėl jo terminologija yra adekvati. Skaitykite mano 2018-08-10 straipsnį "KONSTITUCINIO TEISMO ŠARLATANAI (III dalis)"

ht*tp:/*/ww*w.ekspertai.*eu/konstitucinio-teismo-sarlatanaiiii-dalis93170/


dr. Jonas Ramanauska 2019-02-20 17:24
Antras komentaro tęsinys: *** Kas dar Lietuvoje tokią pergalę pasiekė??? Gal ponas Juozas Ivanauskas ar ponas Valdas Aneliauskas norėtų viešoje erdvėje argumentais susikauti? Niekšai turi būti vadinami niekašais, vagys turi būti vadinami vagimis ir t.t. ne kitaip yra neetiška, melą skleisti yra NEETIŠKA, o tiesa kartais atrodo labai baisiai. Esu visiškai ne R.Pakslo šalininkas, netgi juo bijauriuosi, tačiau net ir tokiu atveju teigiu, kad R.Paksas privalėjo būti nubaustas tik Konsitucijos 74 straipsnio apimtimi. Būkite ponai garbingi, kalbėkite tiesą..... nes kalbėjimas apie psichines ligas padaro jus kgbistinių metodų tarnais. Faktus ant stalo.... faktus.
 dr. Jonas Ramanauska 2019-02-20 19:15
Išsakytos oponentų nuomonės privalo remtis FAKTAIS. O jeigu tų faktų nesugebama sufomuluoti, tai tuomet gauname ŠMEŽTĄ. Tik reikia atsakyti į klausimą, ar S.Tomas laimėjo EŽTT ir JT ŽTK ar ne? Tai tegu suranda tą, kuris laimėjo.  Kol kas konkretūs kaltinimai yra lbai skysti. Galiu pasakyti, jeigu tas I.Vėgėle buvo siūlomas į EŽTT, tai jau labai daug pasako, kam jis jau yra IŠSITARNAVĘS. Taigi epitetai galimai tikri. Protaukite vyrukai, protaukite. Lietuva dabar yra OKUPUOTA, visi 7 Seimai yra antikonstituciniai. Ar esate tiek gluši, kad nematote, kad Lietuva yra naikinama planingai.
linas 2019-02-20 19:59
vieno nesuprantu- kodel drizius savo leidini leidzia naikinti kazkokiam ivanauskui su jo kliedesiais? zmones nusisuks nuo leidinio, jei toliau tam europarlamentaro padejejui toliau bus leidziama cia skelbti savo nesamones. kodel driziu taip daro?
Zem 2019-02-20 21:12
Túpas žurnaliste vėl tavo rašliava tik kiršinimas tų jėgų kurios dar gali kažkaip išvaduoti Tautą nuo Landsbergių klikos. Bet tau vienodai ką dergti kad tik kapšas pilnas ir pilvas sotus
ivanauskas paksa 2019-02-20 21:28
laisvas derge paksa, dabar degia toma, jam visi vienodi https://www.laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=4563&catid=10&Itemid=242
Albina Adomonienė 2019-02-20 21:33
Na, manęs šis straipsnis, nei jo autorius nenustebino, nes visai neseniai teko "padiskutuoti" su Ivanausku asmeninėmis žinutėmis. Aš supratau viena; jam giliai dzin jo darbdavio R. Pakso prestižas. Jam mirk - gyvenk svarbu jo paties kažkokios kvailokos ambicijos. Tad Juozui visai nesvarbu, kas bandytų ištiesti R. Paksui (nes vienas lauke ne karys) pagalbos ranką - jam svarbiausia į tą ranką suskubti “prišikti”...pirmam. Na dar blokuoti ar pasiųsti velniop kitaip mąstančius ir viskas.
Karbas 2019-02-20 23:29
kai du pesasi trecias laimi  komentaruose atsiskleide,kad-IVanauskas ir Aneliauskas-suinteresuoti Pakso asmenys

O S.Tomas yra ne lietuviskos kilmes tai kas cia nuostabaus ,kad jo temperamentas yra greitesnis nei kokio vegeles-tris kartus matuopja,dvidesimt kartu matuoja,o Lietuva tebeva;do ta pati rankele nelietuviska keista kad Valdas vadina save disidentu ,o nemato-kad lietuvai gresia gulbes giesme ir kuo tas Juraitis prastesnis uz likusius kaloborantus,kuroe nepasake,kad "karal;ius nuogas"-o kad Lietuva valdo tie patys jau per radija 1988m., buvo pasakyta i prieki...klausk atsakysim tiksliau..."demokratai"
ma 2019-02-21 00:02
mums atrodo,kad arogantiskesnis yra Ivanauskas ir Aneliauskas kartu ar atskirai paemus...ir atrodo,kad Pakso babkes dar nesibaige,

Ką čia bepridėti. Koks ponas, toks ir jo tarnas, koks „disidentas“, toks ir jo supratimas apie Lietuvos įvykius. Man, kaip ir kitiems skaitytojams, gaila „Laisvo laikraščio“, kad į visą šitą žopą tepasi.

(bus tęsinys, jeigu bus purvo taškymo tęsinys)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą