2019-06-06

Ar sugebėsime išgirsti pavojaus varpą!?



Kai kalba eina apie Europos tautų naikinimą, Briuselio sodomas nekreipia dėmesio į pramanas apie „demokratiją“. Nors absoliuti dauguma lietuvių (60,4%) mano, kad gėjų eitynės prieštarauja Lietuvos visuomenės dorovei, bet niekam ši „demokratija“ neįdomi. Kad ignoruoti demoso nuomonę, net sugalvotas šizofreniškas alogizmas - „pozityvi diskriminacija“.

Mūsų akyse įgyvendinamas Europos tautų naikinimo projektas, kuriuo siekiama primesti totalitarinę genderizmo ideologiją.

Prof. Vytauto Radžvilo žodžiais, Vilniuje organizuojamų LGBT eitynių „tikslas – skleisti šią neokomunistinę ideologiją ir moraliai bei psichologiškai gniuždyti vis labiau išsigandusią ir palūžtančią Lietuvos visuomenę viešai demonstruojant augančią organizacijos galią ir įtaką.“

O homodiktatūros galia iš tiesų auga. Ją remia Jungtinių Tautų Organizacija, kuriai didelę įtaką daro tarptautiniai lobistai, svarbiausi tarp kurių yra žydų-masonų ložė Bnai-Brith.

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) šių metų gegužę pripažino transgenderius sveikais. Šis procesas prasidėjo senai, pirmiausiai sadomijos nuodėmė buvo paversta psichine liga, o 1992 metais liga buvo paversta norma. Apie šį virsmą nuodugniai papasakojo dr. Olga Četverikova. Jis, suprantama, nieko bendro neturi su žmogaus genetika, fiziologija, anatomija, smegenų funkcija. Tai politika, kurios tikslas sumažinti žmonių skaičių mūsų planetoje, išvalyti erdvę išrinktųjų mažumai.


PSO oficialiai patvirtino JTO 72-je asamblėjoje priimtą sprendimą dėl pašalinimo genderinės identifikacijos sutrikimo (genderinės disforijos) iš psichikos ligų sąrašo.

Portale Katiuša rašoma, kad „sodomitus labai liūdino tai, kad iki šiol daugelio šalių vyriausybės reikalavo iš bepročių, tvirtinusių, kad jie yra kitos lyties, pažymos dėl psichikos ligos, vadinamos „lytinio identiškumo sutrikimu". Anksčiau advokatų grupė GATE, ginanti transseksualų „teises“, atvirame laiške PSO pareikalavo išmesti šią iškrypėlių kategoriją iš psichinių ligonių sąrašo, vadindama tai „teisėtu žingsniu į depatologizaciją“ ir „universaliu požiūriu į žmogaus sveikatą““. Visi globalistų siekiai buvo patenkinti. 

PSO nuomone, nuo šiol vyrai, kurie skaito save moterimis, ir moterys, kurios save skaito vyrais (o taip pat belyčiais gyvūnais, marsiečiais, arba priklausančiais vienai iš 300 egzistuojančių jų vaizduotėje „socialinių lyčių“), dabar paskelbti psichiškai sveikais.

Prof. V.Radžvilas pažymi, kad „prievartinis genderizmo ideologijos diegimas šiandien yra tapęs ES diktuojama oficialia Lietuvos valstybės politika. Jai pritaria visos sisteminės šalies politinės partijos. TS-LKD neabejotinai yra viena tvirčiausių šios politikos atramų ir uoliausių jos vykdytojų. Labai simboliška ir iškalbinga, kad partijos, kurios pavadinime yra žodis „krikščionys demokratai“, pirmininko žmonai priklausančios mokyklos yra tapusios genderistinės ideologijos brukimo vaikams pirmeivėmis. Tai gerai žino krikščionimis demokratais save laikantys partijos nariai.“

Profesoriaus nuomone, „būtina iš esmės keisti valstybės nuostatas ir politiką šiuo gyvybiškai svarbiu klausimu. Tai įstengtų padaryti tik tvirtai pasiryžusi ją keisti politinė jėga.“

Laikas vienytis ir gelbėti mūsų tautą nuo mus užplūdusios sodomo choleros. Trauktis nebėra kur! „Toliau apgaudinėti save tuščiomis viltimis, kad genderizmo ideologijos plėtra sustos savaime, ir delsti yra neįmanoma. Tad belieka laukti, ar bus, o jei taip – kiek rasis pajėgsiančių išgirsti šio pavojaus varpo skambėjimą.“ - sako prof.V.Radžvilas.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą