2019-06-10

Globalistai kraustosi iš proto: propagandai prieš Matteo Salvinį jie metė „prestižinį“ medicinos žurnalą The Lancet


Matydami savo žlungančią Europos tautų, valstybių ir šeimų naikinimo politiką, globalistai, vadovaujami Bnai Brith masonų ložės, metė savo paskutinius kozirius: jų kontroliuojamą Romos popiežių Bergoglio, kuris nuolatos agituoja prieš Salvinį, o dabar ir kažkada prestižines mokslines leidyklas ir mokslinius žurnalus, emancipuodami juos iki geltonosios spaudos lygio. Pirmąja globalizmo auka tapo antroje vietoje pagal reitingus esantis medicinos žurnalas The Lancet (pirmas - The New England Journal of Medicine). 1991 metais Lancet nupirko Elsevier, viena stambiausių mokslinių leidyklų pasaulyje. Elsevier savo ruožtu priklauso informacinei-analitinei kompanijai RELX Group. Tolimesnė grandinėlė viešai prieinamoje spaudoje nutrūksta, bet, kaip ir visos šios grandinėlės ji neišvengiamai turi atvesti prie Rotšildų banko Goldman Sachs ir pasaulio pinigų šeimininkų iš JAV federalinės sistemos. Tai savotiška mūsų dienų TSRS CK, kuri suformulavo direktyva – sumažinti pasaulio gyventojų skaičių. Tam buvo sugalvota įvairias psichikos ligas Pasaulinės sveikatos organizacijos (PSO) pagalba paversti norma, sugriauti šeimos institutą.

Praėjusį šeštadienį Lietuvos sostinės gyventojai stebėjo viso to rezultatą – keli tūkstančiai psichiškai nesveikų žmonių, ir dar dvigubai tiek prisitaikėlių prie naujos pasaulio tvarkos, žygiavo parade miesto gatvėmis.

Prieš 50 metų buvo lygiai tas pats. Nebuvo nei vienos disertacijos, mokslinės publikacijos, kad nebūtų paminėta komunistų partija, jos vadai, komunistų partijos suvažiavimai ir jų nutarimai. Visi per prievartą buvo verčiami dalyvauti komunistiniuose paraduose. Vėliavos buvo kiek kitokios, bet esmė ta pati -visuotinė prievarta reguliuojama beprotybė.


Iki ko vedė ideologijos kišimasis į mokslą, senoliai-mokslininkai atsimena: buvo uždrausta genetika, kibernetika, kas sustabdė šio mokslo vystymąsi keliems dešimtmečiams. 21 amžiuje (!) analogiška beprotystė įgauna planetarinį mastą. Imta persekioti mokslo šviesulius, kurie išdrįsta pasakyti tiesą. Vienas iš tokių globalistų-neomarksistų persekiojamų mokslininkų yra DNR dvigubos spiralės atradėjas, Nobelio premijos laureatas D.Vatsonas.



Sorošas tapo Hipokratu, o medicina tapo politika


Kokiems gi reikia būti beviltiškiems idiotams, kad mesti medicinos žurnalą į politinę kovą su populiariausiu Italijos politiku Matteo Salvini, kurio partija paskutinių apklausų duomenimis turi 36,5 procentų populiarumą tarp Italijos rinkėjų. Nors kas čia naujo, juk lygiai taip pat yra išprievartauta Pasaulio Sveikatos organizacija, kuri, Bnai Brith ir keliems jos funkcionieriams-sodomitams spaudžiant, su lytiniais iškrypimais susietas psichikos ligas 1990 metais pripažino norma.

Breitbart praneša, kad The Lancet užsipuolė „populistinę Italijos vyriausybę“, apdalino ją tradicinėmis „rasistų“ ir „ksenafobų“ etiketėmis. Reikia priminti, kad šių etikečių išradėjai yra Bnai Brith padalinys Antidifamacinė lyga.

The Lancet išplūdo Salvinį: „Italija tapo liudininke greitos eskalacijos rasizmo ir ksenofobijos nuo tada, kai nauja vyriausybė atėjo į valdžią 2018 metais“. Taip prasideda birželio 8 dienos The Lancet straipsnis, pavadintas „Immigration in Italy: the medical community’s role in human rights” (Imigracija į Italiją: medicinos bendruomenės rolė dėl žmogaus teisių“). Kiekvienas sveiko proto skaitytojas, be jokios abejonės, puikiai supranta, kad šis jokios kritikos neatlaikantis šmeižtas neturi nieko bendro su medicina.

Breitbart pažymi, kad dar 1823 metais įkurtas medicinos žurnalas The Lancet tapo „progresivystinės dienotvarkės ruporu“ ir „švaisto savo sunkiai užtarnautą moralinį ir mokslinį kapitalą tokiems klausimams, kaip klimato kaita, imigracija ir gėjų teisės“. „Praėjusią savaitę The Lancet paskelbė penkių dalių seriją straipsnių tema „genderinė lygybė, normos ir sveikata“ (gender equality, norms, and health), kuriuose smerkiama konservatyvi „reakcija“ į globalia LGBTQ dienotvarkę.

Lancet propagandistų žodžiais, LGBTQ projektui grasina konservatoriai, kurie dažnai pasisako prieš homoseksualistų teises, prisidengdami religijos teise ir tradicinėmis vertybėmis.

Diegdamos genderio terminą, galingos pasaulio jėgos tai sieja su žmogaus teisėmis ir sveikatos apsauga, stoja prieš grėsmes jų per prievartą diegiamai genderinei ideologijai.

Savo puolime prieš Italijos suverenistus Lancetas melagingai pareiškia, kad Italijos dekretas dėl imigracijos ir saugumo prieštarauja tarptautiniams žmogaus teisių principams.


Šiuos išprotėjusius globalistus tiesiog siutina, kad Italijos vicepremjeras Matteo Salvini per vienerius metus praktiškai sustabdė sienos pažeidėjų ir žmonių kontrabandistų veiklą prie Libijos krantų, kad Italija nepasirašė pražūtingos Globalios JTO sutarties dėl saugios, tvarkingos ir reguliarios migracijos ir nedalyvavo tarpvalstybinėje konferencijoje Marakeše, Maroke.

Bnei Brith ir pasaulio finansinės oligarchijos valdoma JTO ir toliau nenustoja dėti pastangų, kad primesti ES ir JAV savo pražūtingą nekontroliuojamos migracijos politiką.

Lancet, pasisakanti prieš kontrabandos žmonėmis sustabdymą Viduržemio jūroje, kurią organizavo Sorošo finansuojamos nusikaltėlių NVO, padedant globalistų valdomiems socialiniams tinklams, lieja krokodilo ašaras: „JTO žmogaus teisių ekspertai „sunerimę dėl besitęsiančių šmeižto kompanijų prieš pilietinės visuomenės organizacijas, užsiimančias paieškos-gelbėjimo operacijomis Viduržemio jūroje, o taip pat kriminalizacija migrantų-žmogaus teisių gynėjus Italijoje“.

Šių dienų Soroš-Hipokratų nuomone, Italijos saugumo dekretas-įstatymas „turi rimtas pasekmes“ nelegalams, pažeidžią šių neteisėtai Italijos sieną kirtusių žmonių „teisę į sveikatos apsaugą“, trukdo jiems „prieinamumą prie nacionalinės sveikatos sistemos“, „veikia į fizinę ir psichinę imigrantų sveikatą.“

Sorošo-Hipokratai iš Lancet kviečia „Europos gydytojus ir medicinos darbuotojus suvienyti pastangas, kad pasipriešinti šioms pažiūroms“. Jų nuomone, „valdžia ir gyventojai turi ginti imigrantus nuo nepelnyto žmogaus teisių pažeidimo ir jų visuotinę teisę į sveikatos apsaugą“.

Labai įdomu, kodėl Lancet-Hipokratai negina pavyzdžiui Lietuvos piliečių teisės į nemokamą sveikatos apsaugą. Kodėl aš, visą gyvenimą mokėjęs valstybei mokesčius, toje pačioje poliklinikoje ar ligoninėje turiu susimokėti už gydymą, o koks nors buvęs teroristas ar kalinys iš Afrikos visa tai turi gauti veltui vien todėl, kad jį Sorošo kontrabandinė NVO nelegaliai pristatė į Europą, o Lietuvos žmonių priešai skverneliai ir grybauskaitės atsivežė jį į Lietuvą?

Ar ne paprasčiau Sorošui, jo šeimininkams Rotšildams, Bnai Brith masonams, organizuoti afrikiečių nemokamą gydymą Afrikoje, čia organizuoti savo sąskaita jiems medicinos ir kitokį socialinį aprūpinimą, o ne siurbti Afrikos turtus, o jos gyventojų socialinę priežiūrą užkarti ant kaklo europiečiams? Juk tai šlykšti globalistų propaganda ir žmonių mulkinimas. Juk jie apiplėšia ir afrikiečius ir europiečius, šitie parazitai iš Goldman Sachs ir Banai Brith, kartu su savo Hipokratais- Sorošais ir geltona spauda tapusiu Lancet, kurio vyr. redaktoriaus Dr. Richard Horton pripažino, kad pusė „mokslinių straipsnių“ yra falsifikatai.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą