2019-06-05

Daliai Grybauskaitei: labai lengva vaidinti „Europos prezidentę“ ir nematyti šalia kenčiančių vaikų



Kokią aš prisiminsiu Dalią Grybauskaitę? Kuriančia apie save filmus, kaip TSRS generalinis sekretorius Chruščiovas? Sunaikinusią banką „Snorą“? Apiplėšusią senelius, pavertusią juos didžiausiais euro zonos ubagais? Praskolinusią komerciniams bankams Lietuvą? Šokančią su svetimais vaikai, bet abejingą jų skausmui, skiriančią prokurorus, kurie dangsto kikboksininkus banditus, luošinančius vaikus?



Ypač šlykštūs ir veidmainiški man buvo Grybauskaitės šokiai su vaikais. Nes vaikų, ši moraliai išsigimusi moteris, labiausiai ir neapkenčia. Labiausiai ji neapkentė Deimantės Kedytės, tapusios iškrypėlių auka, ji labiausiai neapkentė mano bičiulio dr.Antano Bartusevičiaus anūko moksleivio Karolio Vilniškio, kurį į dvejus metus jau trunkančią komą, iš kurios jis dėl pažeistų galvos smegenų niekada neišeis, pasiuntė taip pelnytai ir nenubaustas kikboksininkas-banditas Danielius Gulinas.



Tai kas gali būti baisiau už žmogų, kuris viešai veidmainiauja, prastai vaidina, kad myli vaikus, bet yra visiškai abejingas jų skausmui.

Kažkodėl Gitanas Nausėda, dar net nebūdamas inauguruotas į Lietuvos prezidento postą, surado laiko aplankyti Kauno klinikose gydomą bandito-kikboksininko Manto Icikevičiaus sunkiai sužalotą mergaitę Karoliną. Grybauskaitė dešimt metų būdama prezidente, taip ir neatrado net noro pasidomėti Karolio likimu, neaplankė ir Karolinos.

Lengva rūpintis trijų jūrų apjungimu, Ukraina, Gruzija, Afrikos vaikais, tik Lietuvos vaikais Grybauskaitei pasirūpinti taip ir nepavyko.

Mano nuomone, vienas skatikas - tokio prezidento kaina, o gal ir mažesnė!

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą