2019-06-21

Kalifornija – sodomijos ideologijos diegimo švietimo sistemoje pasaulio lyderė


Lenkijos portalas "Polonia christiana" skaitytojus supažindina su sodomijos diegimu per švietimo sistemą JAV Kalifornijos valstijoje ir vertina ją, kaip pačią radikaliausią pasaulyje.

Kalifornijos švietimo taryba patvirtino naujas sveikatos ugdymo gaires, įskaitant jos rekomendacijas dėl lytinio švietimo. Jos atitinka Kalifornijos jaunimo sveikatos įstatymą, reglamentą „seksualinė sveikata“.

Portale pažymima, kad šios naujos ugdymo gairės reikalauja iškrypėliško ir amoralaus vaikų ugdymo. Vaikai bus mokomi nenormalių seksualinių praktikų, apie „seksualinės tapatybės sutrikimus“, „psichikos ligų normalizavimą“ ir „pavojingą seksualinę praktiką“.


Lytinių iškrypimų propaganda Kalifornijos valstijoje pažengė taip toli, kad ketvirtadalis 12- 17 metų vaikų pareiškė, kad norėtų turėti kitą lytį, negu yra jų biologinė lytis.

Kalifornijos valdžiai to negana ir ji parengė taisykles, kurios inicijuoja naują seksualinę revoliuciją, kurios esmė – gyventojų skaičiaus sumažinimas.

Polonia cristiana nuomone, Kalifornijos valdžios parengtos sveikatos „edukacijos“ taisyklės „Health Education Framewoek“ šokiruoja net „liberaliausius“ ir „progresyviausius“ tėvus.

Vaikai mokysis, kad egzistuoja be galo daug lyčių, nuodugniai susipažins su pavojingų ir amoralių seksualinių iškrypimų instrukcijomis.

Švietimas apie transseksualizmą prasidės darželyje. Vaikai turi būti skatinami abejoti savo „lyties“ ir „lyčių stereotipais“. Jie bus supažindinti su masturbacija, analiniu seksu, seksu su keliais partneriais, „fistingu“, „blood play“, su sadomazochizmu ir daugeliu kitų nenormalių seksualinių elgsenų.

Buvo planuojama vaikus „šviesti“ apie pedofiliją, kuri buvo traktuojama, kaip kaip viena iš „seksualinės orientacijos“ formų, tačiau po masinio protesto, bent jau kol kas, toks skandalingas pasiūlymas buvo atšauktas.

LGBTQI + mokymai įdiegti nepaisant daugelio organizacijų protestų, įskaitant Amerikos pediatrų koledžą (AKR) (American College of Pediatricians), kuris pasmerkė tokią vaikų indokrinaciją ir jų tvirkinimą.

Vaikų darželiams, pavyzdžiui, yra siūloma knyga „Kas tu esi? Vadovas vaikams dėl genderinės tapatybės“ (Who Are You? The Kid's Guide to Gender Identity). Ant viršelio vaizduojamas berniukas su suknele. Knygą valstijos valdžia rekomenduoja 4+ amžiaus vaikams, t. y. vaikams, kurie dar nemoka skaityti. Šios knygos tikslas – įtikinti vaikus, kad skirstymas į dvi lytis yra pasenęs, kad egzistuoja be galo daug lyčių: „trans, gender queer, non-binary, gender fluid, transgender, gender neutral, agender, neutrois, bigender, third gender, two-spirit” ir pan.



Nurodoma, kad mokytojas sąmoningai privalo klaidinti vaikus dėl jų lyties. Teikimas pirmenybės vienos ar kitos spalvos žaislams jau traktuojamas kaip neatitikimas esamai lyčiai.

Šioje programoje „Health Education Framework” yra dar viena rekomenduojama abejotina autoriaus Gail Saltz knyga „Pakeisk save! Vadovas dėl kūno ir lyties pakeitimo” („Changing You!: A Guide to Body Changes and Sexuality). Šioje knygoje, skirtoje darželinukams ir 1-2 klasės moksleiviams, vaizduojami suaugusių ir vaikų lyties organai, pateikiamos lytinių aktų iliustracijos, kurios priskiriamos vaikų pornografijai.

Pačia baisiausia šios programos knyga yra „SEX. Seksualumo vadovas. Viskas, ką jums reikia žinoti apie paauglių ir dvidešimties seksualumą. “ („S. E. X.: The All-You-Need-to-Know Sexuality Guide to Get You Through Your Teens and Twenties).

Čia vaikai supažindinami su lytiniais iškrypimais nuo „fisting“, „blood play” iki mazochizmo ir vergovės.

Vaikai turi sužinoti apie pedofiliją, kaip vieną iš „seksualinių orientacijų“, kuri pristatoma supažindinant su „LGBTQI +” istorija, sako Brea Olinda iš Unified School District (BOUSD), o jos bendradarbė Kerrie Torres nurodo, kad „labai svarbu“ vaikus mokyti apie pederastiją, nes tai yra „seksualinė orientacija“.

Tėvai protestavo prieš prievartinį sodomijos diegimą valstijos vaikų ugdymo įstaigose.

Grupės „Informed Parents of California“ vadovė Stephanie Yates pasakė: „Tai šlykštu, tai pavojinga, beprotiška ir sunaikins fizinę, emocinę ir psichinę mūsų vaikų sveikatą.“

Grupė organizavo daugybę mitingų Vašingtone, prie Kapitolijaus kalvos. Vasario mėnesį tėvai protestavo ir neleido vaikų į mokyklą.

Ypač aktyvų pasipriešinimą reikė ispaniškai kalbantys Kalifornijos gyventojai. Nepaisant protestų,
Kalifornijos valdžia atsisakė tėvams suteikti teisę pasiimti vaikus iš šių sodomijos pamokų.

Kalifornijos sodomijos diegimo programa buvo priimta vienbalsiai, neatsižvelgiant į ekspertų ir tėvų nuomonę. Iš jos pašalintos vos kelios knygos, sukėlusios didžiausią visuomenės pasipiktinimą.

- Mes nesakome, kad šios knygos yra blogos, tačiau jų pašalinimas gali padėti išvengti nesusipratimų, - paaiškino valdybos narys Dr. Feliza I. Ortiz-Licon.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą