2019-08-12

Aleksandras Gauland: be išorinių sienų pasaugos ES atvira pabėgėliams, kaip sandėlis be vartų


„Alternatyva Vokietijai“ (AfD) partijos federalinis sekretorius ir šios partijos frakcijos Bundestage pirmininkas dr.Aleksandras Gauland išreiškė nuomonę, kad ES privalo efektyviai kontroliuoti išorines savo sienas, nes dabar ji panašėja į sandėlį be vartų.

Aleksandras Gauland pasakė: „Augantis skaičius pareiškimų dėl suteikimo prieglobsčio ES parodo, kad Europa ir toliau yra atvira pabėgėliams, kaip sandėlis be vartų. Vokietija ir toliau išlieka pagrindine atvykimo šalimi pabėgėliams ir nelegaliems imigrantams į ES. Todėl mes turime, pagaliau, vėl kontroliuoti mūsų atviras sienas, kad mes galėtume patys nuspręsti, kas gali atvykti pas mus, ir, pirmiausiai, kas ne. Todėl, kad tas, kas vyksta į Vokietiją, turi gerus šansus pasilikti čia neribotam laikui, net jei paaiškės, kad jis iš viso neturi teisės gauti prieglobstį.“


Gauland nuomone, nors Angela Merkel ir Horstas Zeehoferis ne kartą buvo pareiškę dėl nelegalių imigrantų deportacijos, Vokietijai vis dar nepavyksta kaip galima greičiau išvežti iš šalies asmenis, kuriems atsisakyta suteikti prieglobstį, o taip pat nuteistus asmenis, prašančius prieglobsčio.

„Kol tai nepasikeis, mes turime uždaryti sienas, kad šie žmonės iš viso negalėtų atvažiuoti į Vokietiją,“ - pabrėžė Aleksandras Gauland.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą