2019-08-31

ES „žalioji energetika“ išnaikino bites



ES „žaliųjų“ idiotų galvose gimusi fixe idėja dėl biokuro naudojimo ėmė nešti apčiuopiamą ekologinę žalą: bičių išmirimą.

Vokietijos partija AfD prieš kelias dienas paskelbė iš federalinės vyriausybės gautus duomenis dėl žemės ūkio naudmenų panaudojimo energetinių kultūrų naudojimui, organinei žemdirbystei, ir konstatavo, kad „biokuro gamyba ir organinė žemdirbystė skatina tropinių miškų kirtimą ir gyvūnų rūšių naikinimą.“


Savų žemės naudmenų vakaruose nepakanka, net perprofiliuojant jas nuo maisto produktų gamybos į biokuro gamybą, todėl vakarietiško kapitalo įmonės, užsiimančios biokuro gamyba, išnuomoja ar perka žemę ten, kur jos dar yra. Žinia, jos daugiausia yra Rusijoje. Vakariečių atėjimas į Rusiją, jos žemės ūkį, dirbtinai sukurtas biokuro poreikis, atnešė rusams didžiulę nelaimę. Čia, dėl energetinės rapsų kultūros auginimo, masiškai ėmė mirti bitės.

Šiais metais bitės buvo išnuodytos didelėje Europinės Rusijos dalyje: Tatarstane, Baškirijoje, Briansko, Voronežo, Lipecko, Kursko, Uljanovo, Maskvos, Tulos, Žemutinio Novgorodo, Riazanės, Rostovo ir Smolensko srityse, taip pat Mordovijoje,Udmurtijoje, Mari El, Krasnodaro, Altajaus, Stavropolio kraštuose ir regionuose.



Šiai problemai buvo skirta rugpjūčio 30 dieną „Rusija 1“ transliuota laida „Andrejus Malachovas. Tiesioginis eteris“. Įvardinti pagrindiniai bičių nuodytojai - ES ir Kinijos kapitalo agrofirmos, nuomojančios didžiulius žemės plotus Rusijoje. Jos vaikosi pelnų, nesilaiko agrotechnikos normų, naudoja nekokybiškus, ES uždraustus, insekticidus. Jiems nenusileidžia ir vietiniai žaliosios energetikos „mylėtojai“.

Ši situacija su bitėmis kilo dėl priežiūros nebuvimo, kontroliuojančių institucijų korupcijos Rusijoje. Tokia pati padėtis viso Trečiojo pasaulio šalyse, į kurias veržiasi Vakarų ekologijos „mylėtojai“. Juk Amazonės ir Afrikos džiunglių naikinimo priežastis yra Vakaruose liberastų išplatinta „klimato šilimo“ psichinė epidemija.

Bitės – pagrindiniai žiedinių augalų apdulkintojai. Jei jos išnyks – išnyks 80 procentų augalų. Pastaruosius 20 metų bičių mažėjimas stebimas Vakarų Europoje. Tik ar tai svarbu naujos „klimato šilimo“ religijos nešėjams, kurių ikona padaryta 15-metė autistė Greta Thunberg.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą