2019-08-04

JAV turistui Danijoje afrikietis nupjovė ausį



Penkiasdešimt dviejų metų amžiaus turistas iš JAV, greičiausiai, tikėjosi, kada atvyko į Daniją, kad tai bus saugi valstybė, kurioje gyvena taikūs žmonės. Matyt todėl jis prieplaukoje praėjusį ketvirtadienį pasistatė palapinę ir užmigo.

Apie 23 valandą į jo palapinę įsiveržė „afrikietiškos išvaizdos“ banditas ir nupjovė jam vieną ausį. Turistas buvo sumuštas „buku daiktu“.

Dar pranešama, kad užpuolikas buvo apie 180 centimetrų ūgio, jį lydėjo dvi moterys. Nusikaltėlis sėdo į pilkai-sidabrinį C3 Citroeną ir išvyko Kopenhagos kryptimi.

Vietos policija prašo liudininkų pagalbos.


Tai ne pirmas atvejis, kai juodosios Afrikos gyventojai Europoje imasi europiečių žalojimo ir kanibalizmo.

2018 metais portalas Breitbar rašė, kad migrantų iš Afrikos apgyvendintame Paryžiaus priemiestyje Clichy-sous-Bois trys negrai iš Afrikos salos Cape Verde užpuolė žmogų, kandžiojo jo veidą, o atkąstus žmogienos gabalus ryjo.

Žmogėdros praeivį užpuolė Hectoro-Berliozo alėjoje, 6 valandą vakare, jie jam nukando ir suėdė dalį ausies ir apatinę lūpą. Apie tai pranešė dienraštis Le Parisien.

Auką pavyko išvaduoti nuo žmogėdrų. Apgraužtas paryžietis gydomas Montfermeil ligoninėje. Žmogėdros – suimti.

Liūdnai pagarsėjęs Clichy-sous-Bois bulvaras yra viena iš pavojingiausių Prancūzijos sostinėje. 2005 metais čia įvyko riaušės, kai keli paaugliai, bėgantys nuo policijos, žuvo įlindęs į elektros transformatorinę. Nuo tada, Clichy-sous-Bois bulvare nuolatos vyksta riaušės, kaip tai įvyko pernai, augant afrikiečių srautui ir plintant islamo ekstremizmui Prancūzijoje.



Nigerijos mafija 2018 metų pradžioje atsidūrė viso pasaulio dėmesio centre, kai metų pradžioje buvo nužudyta ir į gabalus sukapota italė Pamela Mastropietro.

Kaip parodė Pamelos nužudymas, pati baisiausia pasaulyje yra Nigerijos mafija. Italų kriminalistas ir psichiatras Alessandro Meluzzi mano, kad Pamela tapo ritualinės žmogžudystės auka. Eksperto nuomone, merginą nužudė Nigerijos mafija, kuri pasižymi žiaurumu. Jo žodžiais, Nigerijos gaujos „įsisavina Italiją“.

Pamelos atvejis „surištas su metodais, kuriuos Nigerijos mafija naudoja sistemingai Nigerijoje ir už jos ribų. (…) Aukų kūnų sukapojimas ten nuolatinė praktika, kai kuriais atvejais ir suvalgymas kai kurių dalių“.

Iš kūno buvo išimti kaulai ir apdirbti balintoju, „kad pašalinti visus pėdsakus, tarp jų ir toksikologinius“. Dar daugiau, nebuvo širdies. „Tai, kad jos nėra, manęs nenustebino“, - pasakė Meluzzi. – Pas vaikus – Siera-Leone kareivius suvalgymas savo pirmos aukos širdies, moters, buvo ritualinė inicijacija įgauti vyriškumui. Ritualinis kanibalizmas nėra išimtis pas Nigerijos mafiją. Yra taisyklė. Jiems yra normaliu elgesiu, bet pas mus apie tai nekalbama; gali būti, dėl būgštavimo, kad mūsų nepaskaitytų rasistais. Mums teks prie to priprasti: tai tik aizbergo viršūnė, kuri įgaus vis didesnį dydį“.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą