2019-11-07

ES šizofrenija: Vokietija nuo lapkričio 6 ėmė kontroliuoti savo sienas, o iš Italijos reikalauja, kad ji savo sienų nekontroliuotų



Nuo lapkričio 6 dienos Vokietija pradėjo kontroliuoti visas savo sienas. Tikslas – išaiškinti asmenis, kurie bando įvažiuoti į šalį, nors jiems tai uždrausta daryti. Vidaus reikalų ministro Horsto Zeehoferio žodžiais, teisėsaugos organai turi kontroliuoti visas Vokietijos sienas, o ne tik Vokietijos-Austrijos sieną. Dokumentai bus tikrinami ir be akivaizdžių priežasčių. Asmenys, kurie bandys kirsti sieną, nepaisant draudimo, bus nedelsiant deportuojami. Neteisėtas įvažiavimas bus baudžiamas įkalinimu iki trijų metų.

Pretekstu įvesti Vokietijos sienų kontrolę buvo musulmonų mafijos boso Ibrahimo Miri (46 metų) precedentas. Jis sugrįžo į Vokietiją ir pateikė prašymą prieglobsčiui, nepaisant draudimo. Vidaus reikalų ministras Horstas Zeehoferis pasakė: „Miri byla yra akmuo į demokratijos daržą. Jeigu įstatymo viršenybė čia netriumfuos, Vokietijos piliečiai praras pasitikėjimą visai mūsų prieglobsčio sistemai.“

Kam viso to prireikė?


Vokietijos ir ES naikintojos kanclerės Angelos Merkel ir jos partijos KDS populiarumas sparčiai krenta. Tai parodė paskutinieji vietos rinkimai Tiuringijoje, kur ši partija prarado pusę vietų žemės parlamente. Friedrich Merz – buvęs Merkel partijos KDS lyderis pasakė: „Rinkimai Tiuringijoje parodė Vokietijos piliečių nepasitikėjimą didžiąja koalicija. O jeigu jie nepasitiki vyriausybe, reiškia ir nepasitiki Merkel“. Merz skėlė triuškinantį antausi poniai Merkel: „...Vokietijos valdančios partijos turi užduoti sau klausimą: kas kaltas už sugriovimą vienos iš galingiausių pasaulio valstybių?“

Merkel svečiai imigrantai Vokietijai per metus kainuoja apie 55 milijardus eurų. Pastaruoju metu atsiradus naujos ekonominės krizės požymiams, krintant eksportui, prasidėjus krizei Vokietijos bankų sistemoje, krintant pragyvenimo lygiui ir nesant ateities perspektyvų, šalį gali apimti ir pilietiniai konfliktai tarp vokiečių ir Merkel suvežtų musulmonų, kurie čia sukūrė paralelinę islamo visuomenę, parazituoja šalies socialinę sistemą.

Merkel vyriausybės bandymą kontroliuoti sienas, mano nuomone, reikia laikyti desperatišku bandymu imituoti rūpestį valstybės reikalais, kad apgauti bėgantį elektoratą.



Šizofrenija Italijos atžvilgiu

Merkel ir Makrono pastangomis prieš du mėnesius buvo sugriauta Italijos vyriausybė, kurios vicepremjeras Matteo Salvini, per dvejus metus sugebėjo įvesti Italijos uostų kontrolę ir 80 procentų sumažinti nelegalią imigraciją iš Afrikos.

Į valdžią atėjus kairiųjų globalistų koalicijai, migracijos srautai iš Afrikos nedelsiant buvo atstatyti. Tokie buvo nuolatos iš Berlyno ir Paryžiaus skambantys reikalavimas Romai.

Italai nedelsiant sureagavo į Vokietijos sienų kontrolę. Il Giornale pabrėžiama, kad „Berlynas stiprina anti-imigracinę savo visų sienų kontrolę, kad sustabdyti migrantus, kurie bando nelegaliai patekti į Vokietiją“. Ši naujiena pasirodė tuomet, kai Italijos premjeras Konte pasidavė išoriniam Merkel - Makrono spaudimui ir atidarė uostus afrikiečių pervežėjams, tarp kurių ir Vokietijoje registruotos NVO.

Senato viceprezidentas Roberto Calderoli pasakė: „Vokietijos sienos kontrolės sugriežtinimas yra Šengeno sutarties sustabdymas.“ Jis priminė, kad Prancūzija jau senai vykdo savo sienų kontrolę ir šiomis dienomis atsirado nauji apribojimai.

„Paryžius ir Berlynas gali uždaryti savo sienas, kad sustabdyti nelegalus, bet kai tai darė prieš kelis mėnesius Italija, kai ministru buvo Salvini, tuomet jį iš karto kritikavo, vadino ne žmogum? Akivaizdu, kad taikomi dvigubi standartai, priklausomai nuo savo interesų“, - pažymėjo Calderoli.


„Dabar visi kontroliuoja savo sienas: Austrija, Slovėnija, Šveicarija extra ES, visi... išskyrus Italiją, kuri gyvena su atviromis durimis“, - pasakę senato vicepirmininkas.

Merkel ryžtingai naikina ES, susargdino ją šizofrenija.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą