2019-11-07

Narcizas, pedofilų auka ir LRT – liberalizmo šiukšlynas, kurį reikia rekultivuoti


Lietuvos etatinis narcizas labai mėgsta ekskursuoti po egzotiškas užsienio šalis, puikuotis savo blizgančiomis regalijomis. Kai pusė Lietuvos skendėjo dūmuose, narcizas ekskursavo po tolimuosius rytus. Dabar ir vėl visa Lietuva įelektrinta, nes gana gėdingai JAV sugrąžino Neringą Venckienę į lietuviškų pedofilų nasrus. Ir vėl tautinis narcizas lapkričio 7 dieną išvyko į turistinę kelionę. Šį kartą į Vatikaną! LRT lapkričio 7 dienos rytą paminėjo, kad viena iš vizito priežasčių – ekonomika. Gal, sakau, užsakys Vatikane spec. recepto kalėdinių plotkelių ir taip sustiprins ekonomiką, sukurs „gerovės valstybę“?

Patogu taip gyventi. Išvyksti, nei degančių padangų smarvės prisiuostai, nei fraką su pedofilijos smarve išsitepi.

Neringa Venckienė - nekalta, taip galvoja dauguma mano draugų ir pažįstamų, jie netiki mūsų supuvusia teisėsauga. Venckienė buvo seimo narė, turėjo imunitetą, todėl niekas negalėjo veržtis į jos namus, juo labiau ten stumbyti seimo narę, jos tėvus. Į JAV ji irgi išvyko visai teisėtai, kaip vyksta visi kiti seimo nariai. Kai kurie iš jų į užsienį per metus išvyksta net po 50 kartų.



Kad Neringos Venckienės gyvybei grėsė mirtinas pavojus – jokių abejonių. Kokie yra galingi pedofilai, šiais metais mums visiems įrodė JAV milijardieriaus Jeffrey Epstein nužudymo istorija. Šis JAV elitui priklausęs iškrypėlis organizavo pedofilų bordelius Klintonams, Bilderbergo klubo ir britų karališkos šeimos nariams, daugeliui kitų pasaulio elito narių. Rugpjūčio 8 naktį jis rastas pakartas. Sargybos nebuvo, vaizdo kameros neveikė. Donaldas Trampas nepatikėjo savižudybės versija.

Izraelio portalas 9tv lapkričio 7 dieną pranešė, kad JAV televizijos kanalas ABC pašalino iš eterio siužetą apie Epšteiną dėl karališkos šeimos grasinimų. Tarp Epšteino klientų buvo galimas pedofilas princas Endriu.

Man labai įdomu, kur dabar yra pedofilų išnaudotos mergaitės? Kur dabar vyresnioji iš pusseserių?


O prie ko LRT, paklausite. Žinoma, kad ji ne prie ko, nes LRT tapo priešu lietuvių tautai ir Lietuvos valstybei, ji tapo feikinės informacijos ir liberalizmo šiukšlynu, kurį reikia kuo skubiau rekultivuoti. Tam ir rengiamas protesto mitingas prie LRT pastato lapkričio 9 dieną 14 valandą. Kenkėjai negali būti finansuojami mokesčių mokėtojų lėšomis.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą