2019-11-04

Merkel partija sumanė apriboti gydymą nuo homoseksualizmo konversiniais metodais


Daugelyje pasaulio šalių homoseksualizmas yra sėkmingai gydomas. Izraelio švietimo ministras Rafi Peretz šių metų liepą pareiškė, kad yra takia galimybė „atversti homoseksualistus“ ir „pats tame dalyvavo“.

Vokietijoje konversinis gydymas nuo homoseksualizmo leidžiamas nuo 18 metų, rašoma die Welt. Šios šalies federalinis sveikatos apsaugos ministras Jens Spahn (CDU) planuoja uždrausti reklamuoti, siūlyti ir taikyti konversinius homoseksualizmo gydymo metodus. Šiuos gydymo metodus pilnamečiams bus leidžiama taikyti su tam tikrais apribojimais, kalbama Spahn pranešime.

Ministras pasakė, kad konversiniai homoseksualizmo gydymo metodai bus uždrausti, kiek tai įmanoma.



Pagal šį įstatymo projektą, konversinės terapijos metodai gali būti taikomi gydant nuo ekshibicionizmo arba pedofilijos.

Pažymima, kad jie nebuvo taikomi „gydant genderinio identiteto sutrikimus“, kai psichikos ligoniai siekia pakeisti lytį.

Vakarų visuomenei primesta LGBT ideologija, Krokuvos arkivyskupo Marek Jędraszewski žodžiais, yra toks pats maras, kaip ir marksizmo ideologija.

„Raudonas maras jau nevaikšto po mūsų žemę, bet atsirado naujas, neomarksistinis, kuris nori pavergti mūsų sielas, širdis ir protus. Ne raudonas, bet vaivorykštės spalvų," – pasakė Krokuvos metropolitas, arkivyskupas Marek Jędraszewski rugpjūčio 1 dieną pamokslo metu, kuris buvo skirtas Varšuvos Sukilimo 75-metų sukakties paminėjimui.

Šaltiniai:
https://www.welt.de/politik/deutschland/article202946464/Konversionstherapien-Spahn-legt-Gesetz-fuer-Verbot-von-Behandlungen-gegen-Homosexualitaet-vor.html
http://9tv.co.il/news/2019/07/13/272625.html
https://www.pch24.pl/abp-jedraszewski--czerwona-zaraza-juz-nie-chodzi-po-polsce--ale-pojawila-sie-nowa---teczowa,69888,i.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą