2019-11-04

Ukraina - prostitucijos ir išparduotos žemės šalis, Lietuvos likimo sesė




Ukraina – skurdžiausia visos Europos valstybė. Pagal pragyvenimo lygį ji užima 42 vietą iš 42 galimų. 1991 metais Ukrainoje gyveno 56 milijonai gyventojų, o dabar, skaičiuojant pagal grūdų suvartojimą maistui ir pašarams – 25 milijonai. 

Ukraina - šalis, kuri turi 30 procentų viso pasaulio juodžemio. Šiais metais ukrainiečiai išsirinko (o gal jai išrinko) prezidentu žydą juokdarį, liaudyje pramintą „Zelcu“.

Ukraina jau paversta tarptautiniu bordeliu, dabar ji ruošiasi legalizuoti prostituciją ir išparduoti didžiausią ukrainiečių tautos turtą – žemę. Jos išpardavimas duos BVP augimą vos 1-2 procentus (TVF skaičiavimais 1,5%, A.L.).

Dar prieš prezidento rinkimus ir tuojau po jų, dabartinio Ukrainos prezidento šeimininkas oligarchas I.Kolomojskis (save vadinęs „Žydobandera“) ir jo media imperija UNIAN ėmė ruošti Ukrainą prostitucijos legalizavimui. Agentūros apklausti „ekspertai“ tikino, kad iš prostitučių šalies biudžetas gaus daugiau, negu iš visų Ukrainos geležinkelių. Tai bus milijonai dolerių!

Prostitutė su vaiku Lvovo srityje


Šiandien „oficialių“ prostitučių Ukrainoje yra 80 tūkstančių. Tačiau šiais skaičiais niekas netiki. Juk dar yra didelis skaičius ponių, „dirbančių namuose“, be to, visa armija moterų iš Ukrainos išvyksta parsidavinėti į užsienį.

Tarptautinės migracijos organizacijos skaičiavimais, maždaug ketvirtadalis Europos prostitučių – iš Ukrainos.

Tautos tarnas“ Zelcas, garsaus serialo herojus ir šios šalies prezidentas, taip ruošiasi įdarbinti jaunas moteris. Tik štai problema – ką daryti su senomis?

Ukraina žengia Lietuvos pramintu susinaikinimo keliu. Iš Europos sklinda siūlymai, kad į šią šalį suvežti iš ES „pabėgėlius“, už pinigus, žinoma. Tik ar šitie bemoksliai geresnio gyvenimo ieškotojai, važiuojantys į Europą dykinėti, veistis ir prekiauti narkotikais, sutiks iš Afrikos važiuoti į Afrika virtusią Ukrainą?


Kiekviena šalis ir kiekvienas miestas turi savo išsigimėlius. Vilniuje mes turime merą Remigijų Šimašių, kuris deda visas pastangas, kad Lietuvos sostinę paversti kloaka, užsienio sekso turizmo „G-tašku“. Manau, kad Vilniaus „Š“ dalinasi patirtimi su Zelcu.

1991 metais nuo TSRS atsiskyrusioje Ukrainoje gyveno 56 milijonai gyventojų, dabar čia gyvena 25 milijonai. Dabar ukrainiečiai turi prezidentą žydą „klouną“, kuris „anksčiau grojo su peniu ant rojalio, o dabar bučiuojasi su alkoholiku Junkeriu,“ - konstatuoja Ukrainos advokatė Tatjana Montian.

Nuorodos:
https://ria.ru/20191023/1560140173.html

https://www.youtube.com/watch?v=-190RYsQzXQ&t=13m30s

https://www.youtube.com/watch?v=ReQTfghcPSM

P.S. Ar Izraelyje kas gali įsivaizduoti, kad čia būtų išrinktas prezidentų ne žydas (pavyzdžiui, arabas ar ukrainietis), kuris šioje šalyje imtų steigti bordelius, kazino ir pardavinėti šios šalies žemę ne žydams?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą