2019-11-17

Migracijos chaosas ES: beveik vienas iš šimto ES esančių žmonių yra čia nelegaliai



Naujausias PEW agentūros tyrimas rodo, kad šiuo metu Europoje gyvena nuo 3,9 iki 4,8 nelegalų.

Agentūra pažymi, kad nors didžiausias nelegalų skaičius buvo 2016 metais, tačiau „Europa iki šiol nesugebėjo sukurti efektyvios sistemos repatriacijos tų migrantų, kurių prašymai dėl prieglobsčio suteikimo buvo atmesti“. Jų skaičius sumažėjo todėl, kad dauguma gavo „leidimą likti Europoje“.

Šiuo metu ES yra 24 milijonai užsienio piliečių. PEW duomenimis, ketvirtis nelegalių migrantų yra prašantys prieglobsčio, kurie laukia prašymo prieglobsčiui nagrinėjimo pabaigos. Daugumas jų į ES atvyko be leidimo, kiti pradelsė vizą, nesugebėjo išvykti po įsakymo apleisti ES teritoriją, arba jų dar nespėtas ar nepajėgtas deportuoti.


Daugumas šių atėjūnų yra šaukiamojo amžiaus vyrai. 50%atsikraustė į Vokietiją ir Didžiąją Britaniją, dar 20% į Prancūziją ir Italiją. Beveik 30% nelegalių migrantų į ES atvyksta iš Azijos musulmoniškų valstybių, tokių kaip Afganistanas ir Pakistanas. 23% - iš kitų Europos valstybių, 21% - iš Artimųjų Rytų, 17 %- iš juodosios Afrikos, piečiau nuo Sacharos.

Šita migracijos betvarkė ES kelia terorizmo, išprievartavimų, apiplėšimų pavojų. Mano nuomone, ES valdžia tai daro sąmoningai, kad demoralizuoti gyventojus, padaryti iš jų įbaugintų ir paklusnių galvijų bandą.

Tos ES šalys, kurios priėmė daugiausiai migrantų tampa 3-jo pasaulio šalimis, kaip Švedija, kuri yra išprievartavimų lydere pasaulyje, kur kiekvieną savaitę miestuose su didele migrantų koncentracija aidi sprogdinimai.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą