2019-11-07

Merkel Vokietija virto stebuklų šalimi: marokietis vokiečių policininkę išmetė iš traukinio




Prieglobsčio prašytojas nepanoro rodyti policininkei savo asmens dokumento po to, kai jį sugavo važiuojantį be bilieto, ir jis išmetė karininkę iš traukinio. Incidentas įvyko centrinėje Augsburgo (Bavarija) traukinių stotyje.

Kaip praneša Vokietijos teisėsaugos organai, rašoma portale germania.one, 35 metų marokietis atsisakė policijos karininkei savo asmens duomenis. Pareigūnė mėgino sulaikyti pažeidėją, bet šis ją pagriebė ir išmetė iš traukinio.

Moteris nukrito ant traukinio bėgių ir patyrė lengvas traumas. Marokietį sulaikė beveik tuojau pat po incidento. Pas jį surastas asmens pažymėjimas. Kodėl jis atsisakė jį rodyti, vokiečiams neaišku. Dabar už pareigūno užpuolimą ir sužeidimą jam teks atsakyti.

Mano nuomone, šis konfliktas kilo todėl, kad musulmonai moterį neskaito lygiaverte vyrui. Moters policininkės reikalavimą parodyti dokumentus musulmonas marokietis skaitė įžeidimu jo vyriškumui. Juk islamo kultūroje moteris negali vyrui net žiūrėti į akis. Būtų labai tolerantiška Merkel atsistatydinti, juk jos svečius musulmonus gali žeisti tai, kad moteris yra Vokietijos kanclerės poste ir jiems vadovauja.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą