2019-11-14

Naudingi globalizmo idiotai. Europoje naikinamos bažnyčios, bet prieš tai buvo sunaikintos europiečių smegenys


Europos sąjungoje esame tik dešimtmetį, todėl vakaruose išplitusios smegenis paralyžiuojančios globalizmo dujos dar nespėjo nunuodyti visų lietuvių smegenis, o tam dedamos didelės pastangos. Geriausias pavyzdys – LRT laida „Gyvenimo spalvos“. Vakar čia ir vėl buvo išlieta smegenis paralyžiuojančių nuodų dozė. Pasakota apie aktorių Eimutį Kvoščauską, globojantį sirų „pabėgėlių“ šeimą.

„Pabėgėlių“ sveikinimo vajus globalistų buvo išplatintas Vokietijoje 2015 metais ir čia įgavo šizofrenijos formą. Geležinkelio stotyse vokiečiai tuomet pasitikdavo „pabėgėlius“ su plakatais „Welcome Refugees!“ Šitie vokiški kvoščiauskai net negalvojo apie tai, kokiu tikslu buvo globalistų suorganizuotas ir finansuojamas šių „pabėgėlių“ vežimas į jų šalį.

Kunigo iš Vokietijos pasakojimas

Vakar gavau pažįstamo Lietuvos kunigo laišką, kuriame rašoma: „Vakar pas mane buvo svečias kunigas iš Vokietijos. Baisūs dalykai ten dedasi. Kunigai jau negali vaikščioti paženklinančiais kunigystę ženklais, kaip prie kostiumo balta apykaklė. Kunigus užpuldinėja juodaodžiai. Netgi jau perspėti kunigai, kad saugotųsi. Štai tau ir krikščioniška Europa, kuri privertė Vytautą pasikrikštyti, bet dabar jau ją "krikštija" velnias.“



Prancūzija: nusiaubta Tonnay-Charente mieto bažnyčia

Lenkų portalas pch24 su nuoroda į prancūzų Monde praneša, kad Tonnay-Charete mieste lapkričio 9 dieną buvo „žvėriškai nusiaubta“ bažnyčia. Rošforo policija, tirianti įvykį, informuoja, kad tai „nebuvo įprastinis įsilaužimas ir vagystė“.


Ar galite įsivaizduoti triukšmą, koks kiltų išniekinus sinagogą ar mečetę? Europoje sudarytos visos sąlygos naikinti bažnyčias, puldinėti ir žudyti kunigus net mišių metu.

Figaro duomenimis, 2018 metais Prancūzijoje buvo užfiksuota 1063 bažnyčių išniekinimų, 30-čia daugiau, negu prieš metus. Per pastaruosius 8 metus bažnyčių išniekinimų skaičius Prancūzijoje išaugo 100 procentų. 2019 metų vasario mėnesį tokių vandalizmo atvejų buvo 49.

Europiečiai Europoje padaryti antrarūšiais žmonėmis

Il Giornale pranešė, kad naujoji Italijos vyriausybė ketina išdavinėti imigrantams žymiai daugiau pinigų socialiniam aprūpinimui, negu italams-invalidams. Invalidai čia privalo išgyventi už 54 centus per parą, o veltėdžiams iš Afrikos čia skiriama parai 20 eurų ir šią sumą dar ketinama padidinti. Iki ateinant į valdžią Lygai, migrantai Italijoje gaudavo po 35 eurus per parą. Dauguma Italijos gyventojų mano, kad tai beprotybė.

Vokiečių diskriminacija pabėgėlių atžvilgiu

Portale Pi-news buvo iškeltas Vokietijos žemių bazinių pensijų klausimas. Dr. Viktor Heese nurodo, kad Vokietijoje stengiamasi nutylėti pensininkų skurdo ir milžiniškų išlaidų „pabėgėliams“ problemą. Čia 1,5 milijardai, kurių 2021 metais prireiks būsimiems pensininkams, vaizduojama milžiniška suma, tuo tarpu apie vyriausybės skiriamus „imigrantų verslui“ 40 milijardų per metus (pagal kitus šaltinius - 55 milijardai), kas atitinka Gynybos ministerijos išlaidas, kalbėti yra tabu. Autoriaus nuomone, lozungas „bazinė pensija“, o ne „išlaidos prieglobsčiui“, turi būti užrašyta ant kiekvieno plakato „populistinėse demonstracijose.“

Lietuvių diskriminacija pabėgėlių atžvilgiu

Lietuvos pensininkai, vaikai, dauguma dirbančiųjų yra diskriminuojami „pabėgėlių“ atžvilgiu. Apie tai išsamiai rašiau daugybę kartų (nuorodos priede). Seimo nario Rimanto Dagio duomenimis, kiekvienas „pabėgėlis“ mūsų valstybei kainuoja po 1000 eurų per mėnesį.

Lapkričio 9 dienos mitingas prie LRT

Iškrypėliško LRT „gyvenimo spalvos“

„Gyvenimo spalvos“ herojus, „sirų šeimos draugu tapęs Eimutis Kvoščiauskas“ iš LRT ekrano sako: „jeigu jiems jauku svetimoje šalyje – tai jau labai daug.“ O kas daug? Kodėl šiems veltėdžiams turi būti jauku, kai mums, lietuviams, čia, savo gimtinėje - nejauku, kai mes čia skurstame, esame „pozityviai diskriminuojami pabėgėlių atžvilgiu“, gaudami du-tris kartus mažesnes pensijas už šiems atėjūnams-veltėdžiams mokamą paramą.

Gal Kvoščiauskas nežino, kad kas penktas lietuvis skursta, kad Maisto bankas, Karitas ir kitos organizacijos renka išmaldą remti badaujantiems lietuviams? Kodėl šitas teatro naudingas idiotas nesirūpina savo artimu, pvz. Lietuvos kaimo vaikais, kad juos apgyvendinti sostinėje, valstybės nuomojamuose butuose, leisti mokytis į prestižinę „Salomėjos Neries“ gimnaziją, mokėti jiems už būrelius, sporto sekcijas?

Karas Sirijoje pasibaigė, laikas sveteliams musulmonams važiuoti namolio ir atstatyti savo kraštą, o savo kraštu ir savo bažnyčiomis mes pasirūpinsime patys. Ar ne taip, ponas aktoriau?

Problema juk ne tie veltėdžiai sirai, kurie bėgo ne nuo karo, o parazituoti ant vokiečių sprando, pakviesti Vokietijos naikintojos Angelos Merkel. Nepasisekė, atgrūdo atgal į skurdesnę Lietuvą. O čia, pasirodo, irgi yra žmonių su globalistų sugriautomis smegenimis. Ar ne taip, Eimuti Kvoščiauskai?

Nuorodos:

Mano ankstesnės publikacijos lietuvių diskriminavimo „pabėgėlių“ atžvilgiu tema:
https://lebionka.blogspot.com/2019/07/algimantas-lebionka-naujas-migracijos.html


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą