2020-01-08

Erdogano rankose atsidurs juodaodžių ir musulmonų migracijos į Europą kranai


Po to, kai Erdogano kariuomenė, didžiausia NATO sausumos kariuomenė Europoje, įsiveržė į Libiją, senojo kontinento likimas atsidūrė Turkijos sultono rankose. Jis dabar valdys ne tik Libijos dujas ir naftą, bet ir antrą svarbiausią migracijos į ES kraną, per kurį vyksta globalistų suplanuotas juodosios Afrikos perkėlimas į Europą. Nauda dviguba: turkai atsikratys milijonų migrantų balasto, kurių padaugėjo Italijos vicepremjerui Matteo Salvini pernai uždarius Libijos kraną, be to iš Vokietijos į Turkiją ėmė bėgti stambioji pramonė, dėl brangiausios ES elektros (jos kaina čia rekordinė – pasiekė 35 euro centus/ kilovatvalandę dėl saulės-vėjo energetikos kaštų ir kitų autizmu segančių žaliųjų-ekologų trumparegiškų kvailysčių).



Vokiečių portale Pi-news rašoma, kad po Turkijos įsiveržimo į Iraką, Šiaurės Siriją ir besitęsiančios Šiaurės Kipro okupacijos, Turkija dabar savo sausumos kariuomenę nusiuntė į Libiją. Skirtingai nuo išvardintų tarptautinės teisės požiūriu neteisėtų intervencijų, pastaroji operaciją net formaliai yra teisėta. Erdoganas palaiko JTO pripažintą nacionalinės vienybės premjero Fayiz as-Sarraj vyriausybę.

Saraj – tampriai surištas su Broliais-musulmonais – tokia pačia religine islamo pakraipa, kaip ir Erdogano partija, tačiau jo valdoma šalies vakaruose teritorija pastaruoju metu labai sumažėjo.
Generolas Chalifa Haftar laiko apgulęs sostinę Tripolį ir užėmė miestą Sirtą, Muamaro Kadafio gimtąjį miestą. Kad pakreipti padėti sau naudinga linkme Turkija į Libiją permetė ne tik reguliaria savo kariuomenę, bet ir islamo teroristus iš Sirijos.

Kas, kontroliuoja Libijos pakrantę, kontroliuoja ES

Manoma, kad Erdoganas siekia eksploatuoti Libijos dujų ir naftos versloves. Be to jis nori turėti spaudimo svertą į ES per abi migracijos į Europą kryptis. Saraj vyriausybė kontroliuoja pakrantės zonas iš kurių mafija perduoda nelegalius migrantus Sorošo ir Merkel remiamoms NVO Sea Watch ir Lifeline.

Jeigu Erdoganui pavyks apsaugoti Saraj vyriausybę, Merkel-Europa atsidurs prie jo kojų!

Todėl Angela Merkel pateks į istorijos vadovėlius kaip moteris, kuri davė į rankas Redžepui Erdoganui galingą instrumentą: „migracijos ginklą. Jeigu Erdoganas nori išreketuoti iš ES daugiau pinigų ar tiesiog nori daugiau politinių nuolaidų, jis leidžia laiveliams-buksirams laisvai veikti Mažosios Azijos vakarų pakrantėje.“, rašoma Pi-News ir pažymima, kad ES jau vyksta krizė. MIP antraštės jau daro spaudimą vyriausybei, ir trumpalaikėje perspektyvoje vokiečių mokesčių mokėtojai gaus naują sunkią naštą. Naujas europiečių išprievartavimas ir naujas „migracijos ginklas“ sukurtas bendradarbiaujant ES-geručiams ir Erdoganui iš Stambulo.

Italija per savo žvalgybą buvo sukurusi gerus santykius su Saraj. Šiais kanalais tekėjo pakankamos sumos, kad stabdyti pervežimą nelegalų iš Libijos. Jeigu Saraj taps priklausomu nuo Erdogano, Erdoganas spręs kuriems žmonių kontrabandininkams toliau tęsti savo veiklą.

Pi-news pažymi: „Merkel Vokietija tapo Turkijos žaislu. Tokiu būdu, Vokietijai pilietinio karo baigtis Libijoje bus Lemiama“.

Erdogano planai nebūtinai pavyks. Rytinėje Viduržemio jūros dalyje formuojasi Egipto, Izraelio, Kipro ir Graikijos sąjunga prieš Turkiją. Izraelio vasalai Rusija ir Prancūzija palaiko generolą Haftarą. Sausio 12 dieną V.Putinas vyksta į Izraelį gauti tolesnių didrektyvų. Kaip pažymi Rusijos-Izraelio publicistas Izraelis Šamiras, Rusijos kariuomenė šiuo metu vykdo Rytinių Izraelio sienų apsaugą.

Pi-news nurodo, kad „vokiečių koncernai Erdogano asmenyje mato patikimą partnerį, kas kelia nuostabą šioje situacijoje“. VW koncernas, pavyzdžiui, toliau stato Turkijoje savo mega fabriką.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą