2020-01-02

Europoje 2019 metais įvyko 3000 vandalizmo aktų prieš krikščionių objektus


Portale „Gatestone“ rašoma, kad 2019 metais Europoje išniekinta 3000 krikščionių bažnyčių, kapinių, mokyklų, paminklų. Tai vandalizmo prieš krikščionis rekordas. Epogėjus – Notre Dame sudeginimas.

JAV portalas „Gatestone“ surinko visą antikrikščioniško vandalizmo statistiką (žiūr. objektų sąrašą).

Policijos duomenimis, Prancūzijoje per vieną dieną vyksta tris vandalizmo aktai prieš krikščionių objektus, o Vokietijoje du kartus per dieną. Šis vandalizmas paplitęs Belgijoje, DB, Danijoje, Airijoje, Italijoje ir Ispanijoje.

Prie šių išpuolių prieš bažnyčią priklauso padegimai, pridergimas, išniekinimas, apiplėšimas, pasityčiojimai, šventovių išniekinimas, satanizmas, vogimas, šlapinimasis ir pan. Vandalai retai sugaunami. MIP cenzūruoja tokią informaciją, dėl migracinio fono, nusikaltėlių rasės ir tautybės. Tvirtinama, kad daugumas iš nusikaltėlių yra psichikos ligoniai, todėl užpuolimai nėra priskiriami nusikaltimams dėl neapykantos.

„Gatestone“ pažymi, kad Prancūzijoje ir Vokietijoje antikrikščioniškos atakos surištos su 2015 metų migracijos banga. Nebuvimas oficialios statistikos neleidžia jų nusikaltimų sieti su musulmonų antikrikščioniškumu arba su džichadu.

Ispanijoje išpuolius prieš bažnyčias ir kryžius vykdo anarchistai, feministės ir kairieji. Jie siekia pašalinti krikščionybę iš visuomenės gyvenimo.

ES MIP stengėsi sumenkinti musulmonų vandalizmą. 2019 metais vasario mėnesį buvo atakuotos devynios bažnyčios, o po to balandį buvo sudeginta Notre Dame.

Vandalizmas prieš krikščionių objektus tiesiogiai surištas su Europos islamizacija. Meilės krikščionims nepuoselėja ir judėjai, ir masonai, tačiau šie su krikščionybe kovoja pačių krikščionių rankomis. Geriausias pavyzdys – žydų tautybės Romos popiežius Pranciškus, kuris kiekvieną dieną užsiima musulmonų imigracijos skatinimu. Caserta vyskupas Raffaele Nogaro pasakė, kad Bergoglio pasiruošęs „paversti visas bažnyčias mečetėmis“.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą