2020-01-13

NASA skelbiami vaizdai demaskuoja ES feikinę CO2 politiką


Tam, kad nukreipti ES gyventojų dėmesį nuo transnacionalinės finansinės oligarchijos vykdomos baltųjų Europos gyventojų pakeitimo afrikiečiais ir aziatai politikos, nuo susirūpinimo augančiu terorizmu, nusikalstamumu, krentančiu pragyvenimo, sveikatos apsaugos ir socialinės rūpybos lygiu, buvo sugalvota CO2 isterija. Pinigų šeimininkams dviguba nauda: išnaudojamų „galvijų“ banda įbauginta, todėl ja galima laisviau manipuliuoti, be to atsiranda naujas fantastinis verslas - prekyba CO2 kvotomis.

Kokia kvailystė kova su CO2 emisija parodė NASA fotografijos iš kosmoso.




Sausio 12 dienos nuotraukose matyti, kad liepsnoja pusiaujo Afrika, Pietryčių Azija, o Australijos gaisrai, apie kuriuos skalandija liežuviais visa nupirktoji pasaulio žurnalistika, tėra menkniekis, lašas gaisrų jūroje. Prisiminkim, kad visą rudenį degė Sibiro miškai, o NASA nuotraukoje, darytoje rugpjūčio mėnesį, matyti, kaip dega Pietų Afrika ir Madagaskaras.


„Išgąsdinti apokalipsės scenarijaus piliečiai dabar be apeliacijų sutinka, kad savo mobilumą ir klestėjimą galima aukoti ant CO2 altoriaus,“ - rašo Augen Prinz portale Pi-news.

Autoriaus nuomone, Vokietijai CO2 išmetimus sumažinus iki 0, niekas planetos mastu nepasikeis. Tai rodo NASA gaisrų žemėlapiai. Šuo metu Vakarinėje ir Centrinėje Afrikoje siaučia milžiniški gaisrai, su „kuriais lyginant Astralijos krūmynų gaisrais yra mažos žiežirbos“.


„Tai kodėl MIP nepraneša apie gaisrus Afrikoje?“ - klausia Prinz? Jo nuomone, tai vyksta todėl, kad Australijoje galima mobilizuoti gyventojus kovai su žmogaus sukelta klimato kaita. Tai sukuria gražų vaizdą naujienų laidoms visame pasaulyje ir įtikina pasaulio gyventojus, kad reikia kovoti su klimato kaita visomis priemonėmis.
Gaisrai išskiria milžiniškus CO2 kiekius, naikinami milžiniški miškų masyvai, kurie akumuliuoja CO2. Apie tai nekalbama, nes šių gaisrų fone ES vykdomos priemonės atrodo nevykusios, nepakeliamai brangios ir idiotiškos.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą