2020-06-11

Skvernelis už skolintus pinigus rems ne lietuvius, bet lepins viešbučiuose rusus ir baltarusius...



Prisipažinsiu, iš šitos korumpuotos ir bukaprotės S.Skvernelio vyriausybės daugiau nieko ir nesitikėjau. Reikia gi sugalvot taip, kad už skolintus milijonus remti ne lietuvių šeimas, vaikus, invalidus, senelius, bet turistus iš Rusijos ir Baltarusijos, kurių į Lietuvą atvažiuoja daugiausia.

O kam Skverneliui lietuviai, tegul važiuoja Astravo AE statytojai pailsėti į Lietuvą, gal kokie vagys iš Vladimiro Putino aplinkos. O mes jiems trečią nakvynę, šast, ir apmokame. Štukoriai, nieko nepasakysi. Genialūs „ekonomistai“, savo vargšės liaudies dulkinimo profai. Juk gyrėsi, kad profesionalų vyriausybė. Tik kokios profesijos? Kelių policininko žezlo makalavimo? Kitiems darbams gi proto reikia, o ir sąžinės. O kai nėra nei proto, nei sąžinės...

Nekylo bukose ir korumpuotose makaulėse mintis, kad už tuos milijonus galima apgyvendinti viešbučiuose vargingų šeimų Lietuvos vaikus, invalidus, senelius, kitus Lietuvos piliečius? Tegul tie bėdžiai pasiilsi prašmatniuose viešbučiuose, papusryčiauja žmoniškai, gal vienintelį kartą per savo skurdų gyvenimą?

Skvernelis, ekonomikos „profas“ sako, kad šitas eilinis nusikaltimas lietuvių tautai, šitas trečiosios nakties viešbutyje kompensavimas turistams, „reikalingas šaliai norint laimėti kovą regione dėl turistų.“!!!

Skvernelis tvirtina, kad bus gauta naudos, nes pinigai „sugrįžta vėl į biudžetą“. O ar į biudžetą nesugrįžtų pinigai ilsintis ir pramogaujant viešbučiuose Lietuvos vaikams?

O kodėl reikia investuoti į viešbučius, kurie valstybei turi privilegiją mokėti mažiausią 5% PVM tarifą, o ne į gamybą, kuri sumoka 21% PVM? Gal mūsų protingasis policininkas S.Skvernelis gali visa tai mums paaiškinti prieš ištratindamas skolintus pinigus vėjais? O juk numatyta ištratinti net 45 milijonai eurų!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą