2020-06-06

Ką veikia VSD, kad leidžia užsienio Antifa teroristams manipuliuoti mūsų jaunimu?




Vakar vilniečiai įsitikino, kokį melą skleidžia LRT ir užsienio kapitalo MIP apie renginį, skirtą paremti JAV vykstantį banditizmą. Būtent banditizmą, nes šie Antifa teroristai, vakar marširavę Vilniuje, nemato jų nušauto 76-metų juodaodžio policijos kapitono, gulinčio JAV gatvėje, bet savaitę laidoja kelias dešimtis kartų teistą recidyvistą, kalėjusį 5 metus, kuris yra plėšęs nėščią moterį ir jai įrėmęs į pilvą pistoletą. Tai tokia Antifa teroristų „moralė“.

Vakar Vitalijaus Balkaus paskelbtame video akivaizdžiai matyti, kad Vilniaus mero suburtiems vaikams ir jaunimui vadovavo iš užsienio atvykę įgudę juodaodžiai teroristai-profesionalai, o šie jų klauso, tarytum klusnių avių banda.

Aš manau, kad VSD privalo užkardyti užsienio teroristų veiklą Lietuvoje, o šio renginio organizatorius, tarp jų ir Vilniaus merą, patraukti baudžiamojon atsakomybėn dėl karantino taisyklių ignoravimo ir dėl jo palaiminto teroristinio Antifa išpuolio Vilniuje, prie JAV ambasados, kurio metu sveikatos sutrikimus patyrė sostinės gyventojas. Plačiau apie tai aprašyta mano ankstesnėse publikacijose www.manolietuva.com ir www.lebionka.blogspot.com.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą