2020-06-17

Prof. Stefano Montanari: „Antroji koronaviruso banga bus naudinga farmacijos kompanijoms“




Italijos profesorius Stefano Montanari (www.stefanomontanari.net) birželio 15 dieną interviu nurodė, kad Italijos parlamente yra svarstomas priverstinės vakcinacijos klausimas.





Montanari pasakoja:

Koronavirusas priklauso toms pačioms ligoms kaip ir visi kiti respiratoriniai susirgimai. Respiratoriniu susirgimu galima sirgti daug kartų. Negalima lyginti šio viruso su susirgimais kaip paratitas, liaudiškai kiaulytė, arba kaip tymai. Prieš tokius susirgimus galima sukurti vakciną, kuri yra duoda imunitetą, kuris išlieka visą gyvenimą. Vakcina prieš koronavirusą, jeigu ji ir bus sukurta, jos efektas nebus ilgalaikis. Šio viruso problema – jo mutabilumas.

Mes dar nežinome galutinai, kas tai per virusas. Mes nežinome, koks bus šios vakcinos efektas. Tuo labiau mes nieko nežinome apie jos pašalinius efektus, nežinome kokią substanciją moksliniai centrai, užsiimantys vakcinos kūrimu, nori injekuoti žmonėms. Mes tiksliai žinome, kad bus įvedamas markeris ir kontrolierius visada galės pamatyti, dėka šito markerio, ar buvo žmogus vakcinuotas. Tokiu būdu mes rizikuojame tapti gyvuliais. Tai savotiškas čipas, kuris bus įvedamas į žmogaus organizmą. Taip mes būsime labiau kontroliuojami dėka šito markerio.

Baisiausia yra tai, kad jie nori mus priversti patikėti, kad jie kovoja su epidemija. Valdžią domina mūsų judėjimas, ką mes darome, su kuo kontaktuojame, mūsų veiksmai. Baisiausia, kad jie nori kontroliuoti vaikus, kad tarp jų išliktų 1 metro distancija.

Tai ne kova su epidemija, tai ne mokslas, valdžia nori suvaryti žmones į vergovę. Pirmas kontrolės mechanizmas yra per kreditines korteles. Perkant brangesnį už 1000 eurų vertė pirkinį galima atsiskaityti tik kreditine kotele. Kontroliuojami mokami keliai, visur kameros. Papildydami visa tai vakcinomis daro iš mūsų vergus, galvijus. Net pervedant Italijoje pinigus iš vieno banko į kitą reikia rašyti deklaraciją.

Žmonės bus vakcinuojami nepatikrintomis ir netestuotomis vakcinomis. Kad aprobuoti vakciną reikia kelių dešimčių metų. Vakcinos gamintojai neturės nei teisinės, nei socialinės atsakomybės. Tai bus labai geras verslas kai kurioms struktūroms.

Siaubinga reakcija kai kurių firmų, gaminančių vakcinas. Pavyzdžiui Oksfordas labai pergyvena, kad virusas nyksta. Dabartiniam režimui tiesiog būtina išprovokuoti dar vieną susirgimo bangą, kad šią vakciną pagaminti ir išplatinti.

Kai kurios Italijos MIP vykdė apklausą, ar italai už vakciną, ar prieš; 80% italų-prieš, 9% nežino ir tik 11% pasisakė už vakcinavimą. Valdžia gali dėl vakcinacijos neišduoti paso. Sardinijoje jau be atžymos pase apie vakcinaciją negalima išvykti iš salos. Argentinoje visi turi būti vakcinuojami 20 vakcinų. Jei nepadaro visų vakcinų gali būti apribojamos konstitucinės teisės.


Apie naują vakciną nieko nežinoma. Dažniausiai pašalinis vakcinų efektas yra autizmas. Gali būti alergija vakcinai. Nežinoma, kokie priedai yra joje.

Šimto metų statistika rodo, kad yra ryšys tarp gyvenimo trukmės ir jo kokybės, bet nėra ryšio tarp gyvenimo trukmės ir vakcinavimo. Vakcina niekaip neįtakoja į gyvenimo trukmę, bet kiekvienas iš jūsų.

Daug ligų yra išprovokuotos pačių vakcinų. Kol Ukrainoje vyko karo veiksmai ir nebuvo skiepijama nuo raudoniukės, nebuvo ir raudoniukės. Kol į Indiją neatvyko Bilas Geitsas su savo vakcinomis ten nebuvo poliomielito. Ten poliomielitu per metus sirgdavo 40 žmonių. Po vakcinavimo susirgo pusė milijono žmonių. Su paralyžiaus komplikacijomis. Indija Bilą Geitsą išvarė.

Italija 2018 metų rugpjūčio mėnesį vykdė Nigerijoje monitoringą skiepijimo nuo poliomielito, kurį vykdė Bilas Geitsas. Jo vakcinos apkrėstos beždžionės virusu SV40. Šis virusas gali sukelti smegenų ir kaulų vėžį.

Kalbėti apie antrą koronaviruso bangą gali tik žmogus, kuris neturi jokio mokslinio supratimo, bet turi ryšius su verslu. Japonijoje atlikti tyrimai parodė, kad mirtingumas nuo COVID-19 yra mažesnis negu nuo kito tipo gripo.

Aš negaliu teigti, kad epidemija kartosis, greičiausiai jos nebus, bet iš politikų galima laukti ko tik nori.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą