2020-06-04

Kas meluoja apie COVID-19 „pandemiją“ ir „rasinį karą“?



Dabar jau mažai tikinčių į melą dėl COVID-19 „pandemijos“, į „natūralų“ ligos sukėlėją, atsiradusį iš šikšnosparnių troškinio, į narsiai su virusu kovojančią mediciną, tiksliau jos vis dar nesugriautus ir nesuprivatizuotus likučius. Valdžios melagiai pamiršta, kad melo ruporais tapusių 15min.lt, Delfi.lt ir sorošininkės Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamos LRT melu žmonės Lietuvoje nebetiki, juo labiau daugybę kartų apsimelavusiu sveikatos apsaugos klounu Aurelijumi Veryga.

Kaip prieš 50 metų, komunistinės propagandos laikais, taip ir dabar, viešpataujant liberal-fašizmo ideologijai ir propagandai, žmonės mainstriminėmis MIP nepasitiki ir žinios plinta iš lūpų į lūpas, iš draugo draugui, iš pažįstamo pažįstamam. Tai sistemos kolapso požymis, jos supuvimo indikatorius.

Vakar draugas Rimvydas man papasakojo, kad Švenčionėliuose numirė jo giminaitės senolis. Numirė nuo „širdies ligų“. Giminės labai nustebo pamatę, kad mirties liudijime įrašyta „COVID-19“. Daktarėlis paaiškino, kad „tokie iš Vilniaus nurodymai".

Aš labiau tikiu savo draugo pasakojimu, negu kokios sorošininkės Garbačiauskaitės-Budrienės „tyrimais“. Mano draugas, skirtingai nuo minėtų veikėjų, nėra melagis ir aš juo pasitikiu.

Tiesos nuo žmonių nepaslėpsi, o paslėpęs niekada munduro jau neatsiplausi. Bet apie kokį gi čia galima mundurą kalbėti?!

Liūdna, kai meluoja komercinė žiniasklaida, Udo Ulfkotte aprašyta „perkama žurnalistika“, bet kai melas skleidžiamas už mokesčių mokėtojų pinigus, kaip tai daro LRT, tai yra nepakenčiama.

Vakar, gegužės 3 dieną, LRT pateikė už mūsų pinigus naują melo dozę: „LRT FAKTAI. Melaginga informacija apie protestus JAV: kuo dalinasi lietuviai?“


O kuo gi dalinasi lietuviai? Lietuviai dalinasi tuo, ką jie mato ir kaip jie įvykius supranta. Lietuvių galvose, kol kas, neįmontuoti satanisto Bilo Geitso mikročipai, kartu su jo feikinėmis vakcinomis nuo feikinės „pandemijos“, pagal jo nupirktos Pasaulio sveikatos organizacijos melagingas rekomendacijas, pas lietuvius, kol kas, su galvomis dar viskas tvarkoje, jos dar ne pilnai užpildytos sorošinio ideologinio mėšlo, pagaminto Garbačiauskaitės-Budrenė ideologinio mėšlo gamybos fabrike.

Afera su COVID-19 „pandemiją“ nepavyko, todėl ištraukta „rasinio karo“ korta. To tik „fake news“ nemato.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą