2020-06-20

Palangos kuriozai. Iki padebesių iškilusi „gerovės valstybė“


Man Palanga kaip akumuliatorius, pasikraunu visiems metams. Ačiū prezidentui, gyvenu jo „gerovės valstybėje“, todėl išgaliu kelioms dienoms nuvykti kai ten pigiau: gegužę ar rugsėjį.

Šiemet tas feikinis „karantinas“ su antsnukiais viską sujaukė. Kokia gi Palanga su antsnukiu.

14-tą dieną, praėjus 9 dienoms po tūkstantinių eitynių Vilniuje už negro-recidyvisto juodą b..į, kai su tuo juodu b... seimo narė Armonaitė padėjo skersą ant visų Verygos „karantinų“, įsidrąsinau ir išrūkau „krautis“ kelioms dienoms už tuos 200 eurų, kur Skvernelis pensininkams pažadėjo.

Kuriozas Nr.1

Vos atvykus paskambino švogeris ir paklausė:


"Ar pavyko gauti vietą? Per radiją girdėjau, kad vietų Palangoje viešbučiuose nėra." 

Aš jam paaiškinau, kad Nausėdos „gerovės valstybėje“ vietų viešbučiuose nėra tik ten, kur naktis 400 eurų parai kainuoja ir brangiau, o ten, kur po 45 eurus, kur mes apsistojome - tuščia. Nes, sakau, lietuvių gerovė iškilo į tokias aukštumas, kad „darbiniu automobiliu“ tapo „Porsche“, o vienintele nakvynės vieta ten, kur 400 eurų per parą ir brangiau.

Palangoje aš supratau, kodėl vyriausybė milijonais remia viešbučius, kodėl apmokės kas trečią naktį iš mūsų kišenės rusams ir baltarusiams. Pasirodo, kad per mažai viešbučių mūsų vagių ir korupcionierių šalyje, kur viena naktis kainuoja visą „gerą“ pensiją, ar 1,5 minimalaus mėnesio atlyginimo. Labai trūksta būtent tų 5 ir daugiau žvaigždučių viešbučių, kuriuose anšlagas.

Dar supratau, kad Nausėdos „gerovės valstybėje“ „Porsche“ – jau vakardiena, jų kas antras, o po pasitaškymo skolintais pinigais visi „žmonės“, kurie „nusipelnė gyventi geriau“, važinės „Bentley“.

Mano sutuoktinė, irgi pensininkė, atidžiai apžiūrėjo „Bentley“, juk mūsų per gyvenimą sukurto ir pavogto turto dalis bus investuota į tuos iš tūkstančių lietuvių pavogtus bentlius. Juk ne vieną tūkstantį tėvynainių reikia apvogti, kad tokius žaislus pirkti ir taip ūbagų šalyje pinigais taškytis.

Aleksandra paklausė: „Gal tau nupirkti tokį?“

Nereikia, atsakiau, be stogo, prilis vidun.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą