2023-06-03

Izraelis rado pavyzdį: pradedama kovą su iš užsienio finansuojamomis ir valstybę griaunančiomis NVO


https://www.youtube.com/watch?v=bgyXM7ZgFGc

Iš užsienio finansuojamos NVO Lietuvoje atlieka valstybės, šeimos, moralės degradaciją, kišasi į vidaus reikalus, politinį valstybės gyvenimą, remia kenkėjiškas partijas ir pan. Izraelis išdrįso pasipriešinti šiems valstybės kenkėjams.

 „Izraelyje sprogo informacinė „bomba“. Šešių ES ir JAV pasiuntiniai pareiškė nepasitenkinimą dėl valdančiosios partijos „Likud“ deputato Arielio Kelnerio įstatymo projekto, kuris numato apmokestinti NVO, gaunančias paramą iš užsienio. Vyšnia ant torto, kad Vokietijos UR ministrė Annalena Beerbok asmeniškai paskambino Izraelio UR ministrui Josei Coenui ir pagrasino piršteliu“.

Jurijus Bočarovas - Izraelio politologas - televizijos kanalo "Waldman-LINE" laidoje "Neutralioji zona" išsako savo nuomonę apie tikrąsias priežastis, dėl kurių JAV, Vokietijos, Prancūzijos, Prancūzijos, Didžiosios Britanijos ir kai kurių kitų pirmaujančių Europos šalių vadovybė yra labai nepatenkinta Izraelio įstatymo projektu dėl NVO (ne pelno siekiančių visuomeninių organizacijų), gaunančių finansinę paramą iš užsienio, apmokestinimo; pateikia pavyzdžių apie kelių Europos šalių vyriausybių finansuojamų Izraelio NVO, kurių veikla yra atvirai antiizraelietiška, veiklą.
Vedantysis: Alexander Waldman.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą