2023-06-19

Švediško kretinizmo veidas

 


Švediją mano senelių kartos žmonės įsivaizdavo kaip valstybę, kurioje už vagystes kirto rankas. Savo jaunystėje Švediją aš įsivaizdavau, kaip socialiai teisingą valstybę, kurios vardą siejau su broliais Nobeliais, ABBA, ledo rituliu. Dabar Švedija man yra 61 "NoGo" zona, broliai Valenbergai, jų SEB bankas - kuris delegavo mums bestuburį Prezidentą ir įžūlus atėjūnas Ohmanas, kuris deda pastangas, kad Lietuvą įvelti į apokaliptinį karą su branduoline Rusija. Ne, ne savo gimtąją Švediją, kurios nepriima į NATO dėl kurdų teroristų globos, o mažytę Lietuvą!!!


Prieš kalias dienas LRT atspausdino interviu su švedu Jonu Ohmanu, kuris šokiravo protaujančius Lietuvos valstybės patriotus. Šis interviu, pavadintas "Jonas Ohmanas: žmonės dažnai klausia, ar mirčiau už tėvynę, – stengčiausi nemirti, bet žudyti už tėvynę aš pasiryžęs". Mano nuomone, šis interviu - psichiškai neįgalaus žmogaus kliedesiai. Jais, generolo V.Tutkaus nuomone, turėtų pasidomėti Lietuvos Generalinė prokurorė (35:50).


https://www.youtube.com/watch?v=8cQpMko_oKs

Beje, savo interviu LRT Ohmanas pats kalba apie jį kamavusį psichikos sutrikimą. Prokurorai galėtų patikrinti šio subjekto psichikos būklę, kaip jie tai operatyviai padarė su poete ir mokytoja Astra Astrauskaite. Nusiskundimai tokie patys - buvusi depresija, pirmyn, prokurorai, juk J.Ohmanas interviu prisipažino Ukrainoje užsiiminėjęs terorizmu! Ne eiles rimavo, ne vaikelius mokykloje mokė. Negana to, šis galimai psichikos negalią turintis personažas kaltino Lietuvą, kad ši siuntė kariauti su Rusija savo karinius dalinius!

Talentingas komikas ir politikas A.Orlauskas irgi atkreipė dėmesį į skandalingą J.Ohmano interviu LRT (1:50).


https://www.youtube.com/watch?v=PI2Iv8AxYMQ

Aš vis dar tikiu Lietuvos valdžios sveiku protu, jos atsakomybe prieš Lietuvos valstybę ir lietuvių tautą, todėl kviečiu izoliuoti nuo visuomenės neadekvačius karą kurstančius personažus, o dar geriau deportuoti juos į jų Tėvynes, tegul šie ponai kovoja už jas, o už Lietuvą mes pakovosim ir be jų pagalbos. Mums ir savų kretinų į valias!

LRT nuotrauka.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą