2023-06-21

Konservatoriai ir Tucker Carlson kritikuoja "Dviejų lygių teisingumo sistemą"

 


Respublikonai kritikavo Hunterio Bideno sandorį su tyrimu, kaltindami JAV Teisingumo departamentą dviveidiškumu, rašo "Breitbart".

Konservatoriai pasmerkė Hunterio Bideno taikos sutartį su federaliniais prokurorais, pagal kurią jis pripažino savo kaltę dėl dviejų kaltinimų "sąmoningu federalinio pajamų mokesčio nemokėjimu" ir sutiko dalyvauti prevencinėje programoje dėl neteisėto šaunamųjų ginklų laikymo.

Buvęs prezidentas Donaldas Trumpas Hunteriui skirtą bausmę palygino su "bauda už kelių eismo taisyklių pažeidimą".

"Oho! Bideno korumpuotas Teisingumo departamentas ką tik atleido Hanterį Bideną nuo šimtų metų kalėjimo, paprasčiausiai nubaudęs jį kaip už kelių eismo taisyklių pažeidimą", - rašė jis socialiniame tinkle "Truth Social".

Susitarimas sudarytas praėjus lygiai savaitei po to, kai D. Trumpui buvo pareikšti kaltinimai dėl 37 epizodų, susijusių su slaptų dokumentų, kuriuos jis, kaip įtariama, prezidento kadencijos pabaigoje išsivežė į Mar-a-Lago, laikymu. J. Pollackas sakė, kad jei D. Trumpas bus pripažintas kaltu pagal visus kaltinimus ir teisėjas skirs maksimalią bausmę už kiekvieną epizodą, jam gali būti skirta 400 metų kalėjimo bausmė kartu sudėjus.


Keturiasdešimt penktojo prezidento sūnus Donaldas Trumpas jaunesnysis taip pat pasidalijo savo nuomone. Šis susitarimas "smarkiai kvepia protekcionizmu ir atskleidžia bjaurią sistemą, kurioje egzistuoja dvipakopis teisingumas", - parašė jis socialiniame tinkle "Twitter".

"Jei esate respublikonas, Bideno Teisingumo departamentas įbes jūsų veidą į kodeksą ir bandys jus pasodinti už grotų šimtui metų. Bet jei turite tinkamą pavardę, pavyzdžiui, Hunteris, jie jus apsaugos, bus jautrūs jums", - pridūrė jis.


Antradienį, praėjus kelioms valandoms po to, kai buvo paskelbta, kad Hanteris Baidenas bus nuteistas tik už paprastus mokestinius nusikaltimus ir kaltinimus dėl ginklo, nors, daugelio nuomone, tai akivaizdūs įrodymai, kad jis veikė kaip užsienio agentas, Takeris Karlsonas (Tucker Carlson) sukritikavo Bidenų šeimą, rašoma ZeroHedge.

Karlsonas pažymėjo, kad nė vienas iš kaltinimų nėra susijęs su prekyba poveikiu, įskaitant tariamą Hanterio, kaip tarptautinio Bidenų šeimos piniginės, vaidmenį (žinoma, tariamą), kuris, pasak FTB šaltinio, apėmė 10 mln. dolerių mokėjimą iš Birmos Hanteriui ir Džo Bidenui.

Tyrėjai "nustatė mokėjimus Bidenų šeimos nariams iš užsienio bendrovių, kai Džo Bidenas ėjo viceprezidento pareigas ir po to, kai jis pasitraukė iš viešojo posto".


"Taigi iš tikrųjų ten kažkas buvo. Tai buvo skandalas", - sakė Karlsonas. "Reketas, pinigų plovimas, sukčiavimas elektroninėmis priemonėmis. Atrodo, kad tai tik keletas Bidenų įvykdytų nusikaltimų".


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą