2017-09-13

ES savo vadovu paskirs Sorošą ar šetoną? Junkerio metinė kalba ir Faradžo komentaras (video)


Nenustebčiau, jei taip atsitiktų. Šetonos Sorošo kailyje geriausiai atspindėtų satanistines ES vertybes: hedonizmą, sodomiją, ištikimybę antikristui. Visai pamiršau dar vieną vertybę – alkoholiką Žaną Klodą Junkerį, kurį Rotšildai įsodino į šį ES komisijos pirmininko postą, jo gi niekas nerinko!

Savo kalboje, pasakytoje ES parlamente, šis prasigėręs šetono statytinis buvo ištikimas raguotam šeiminkui, kurio svajonė į vieną gauruotą saują suspausta Europa be tautų, nacijų, be suvereniteto likučių. Į tai nuosekliai einama.



Junkeris nori atsikratyti Donaldo Tusko? Jis siūlo apjungti dvi pareigas.



Savo metinėje kalboje Žanas Klodas Junkeris pasiūlė sujungti Europos Komisijos pirmininko ir Europos Tarybos pirmininko postus. Kandidatas turėtų būti žinomas per Europos parlamento rinkimus.

Junkerio žodžiais, „Europos peizažas bus geriau perskaitomas ir suprantamas, jei Europos laivas bus valdomas vieno kapitono“. Pats Junkeris sakė nedalyvaus šiuose rinkimuose.

Dėl migracijos. Europos Komisija iki mėnesio pabaigos pateiks savo pasiūlymus dėl migracijos; bus atskirti tie, kas neatitinka prieglobsčio reikalvimams. Jis kreipėsi į valstybes nares, kad jos palaikytų Afriką.

Europos komisijos pirmininkas kalbėjo apie teisės viršenybę. „Europoje veikia teisės normos. Teisės jėga pakeitė stipresniojo jėgą“, - pasakė jis. „Europos Sąjungos viršenybė nenumato variantų“, - papildė jis.

Kalbėdamas apie ES karinę integraciją, Junkeris pasakė: „2025 metais mes turėsime funkcionuojančia Europos gynybos sąjungą“.

Jis tvirtino, kas eurui „lemta tapti  visos Europos Sąjungos“ vieninga valiuta ir pasiūlė naujas priemones šiam tikslui siekti.


Naidželo Faradžo komentaras.

Naidželas Faradžas (DB UKIP partijos lyderis) taip pakomentavo Junkerio kalbą ir pasakė, kad išgirdo „labiausiai atvirus ir iš tikrųjų keliančius didžiausią nerimą žodžius“ per visą buvimo Europos parlamento nariu laiką.

Naidželas Faradžas pasakė, kad ES planai „primena seną santvarką“ gyvenant po „sovietų priespauda“, kai Vengrijai ir Lenkijai aiškinama, kaip jos turi gyventi. „Kaip tu elgiesi su Vengrija ir Lenkija tai sovietinė prievarta“, - pažymėjo jis.

„Viskas, ką aš galiu pasakyti: ačiū Dievui, kad mes išeiname!'” reziumavo Faradžas.


Toks alkoholikas ir idiotas dar nevadovavo Europai niekada! (žiūr.video)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą