2017-09-04

Šokas: Afrikos valstybės savo nusikaltėlius iš kalėjimų siunčia į Europą, kur jie tampa „pabėgėliais“


Vakar Rimini buvo sulaikyta banditų-prievartautojų ir narkodilerių gauja. Gaujos vadas – 20 metų Kongo pilietis Guerlin Butungu (sugautas traukinių stotyje, turėjo peilį), be jo Nigerijos pilietis - 17 metų ir du arabai, broliai iš Maroko, 17 ir 15 metų amžiaus.



Rimini banditas Batungu Feisbuke puikavosi savo prabanga, jis pozuoja prie Audi R8.
Rimini istorija atskleidė vieną iš afrikiečių banditizmo Europoje priežasčių. Pasirodo, kad didelė jų dalis jau Afrikoje vertėsi banditizmu, sėdėjo perpildytuose kalėjimuose, bet, kad nemaitinti jų veltui, vietinės valdžios savo banditus iš kalėjimų siunčia į Europą.

Vokiečių žurnalistas Gerhard Wisnewski rašo: „Afrikos ir kitos valstybės siunčia savo nusikaltėlius į Vokietiją ir Europą. Afrikos valstybėms perdaug brangu laikyti įkalintuosius kalėjimuose, kurie yra perpildyti. Todėl pabėgėlių banga į Europą suteikia šansą jų vyriausybėms, atsikratytai šiais nusikaltėliais.“. Ši išvada remiasi Kongo diplomato Serge Boret Bokwango, dirbančio Suvienytųjų Nacijų Organizacijoje, Ženevoje laišku:

Afrikiečiai, kuriuos aš matau Italijoje, yra Afrikos atliekos ir šiukšlės. Man įdomu, kodėl Italija ir kitos Europos šalys tai kenčia, tokius žmones savo valstybių teritorijose... Aš patiriu stiprų pasipiktinimo ir gėdos jausmą matydamas šiuos Afrikos imigrantus, kurie elgiasi kaip žiurkės, kurios užsiveisia Europos miestuose. Aš jaučiu gėdą ir pyktį dėl Afrikos valstybių, kurios palaiko mūsų šiukšlių ir atliekų migraciją į Europą“.

Tai daug ką paaiškina.

Mums tereikia padėkoti Daliai Grybauskaitei ir Sauliui Skverneliui, kad jie Afrikos „atmatas ir šiukšles“ veža į Lietuvos miestus. Ilgai laukti nereikės, nes „banditas ir Afrikoje – banditas“.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą