2017-09-13

Nerinkime nuodingų grybų. Prezidento rinkimams artėjant: Valstybėje be suvereniteto prezidentas - nereikalingas išlaidavimas



Ne be reikalo mikologai įspėja grybautojus, kad nerinktų nepažįstamų grybų. Mes nepaklausėme, išrinkome nuodingą grybą-musmirę ir prisivalgėme. Rezultatas – Lietuva leisgyvė!

Kitais metais prezidento rinkimai. Tik ar reikalingas Lietuvai prezidentas, jeigu valstybė neturi suvereniteto?

Valstybė be sienų, be savo pinigų, be savo bankų? Ar tai valstybė, kai joje knibžda svetima kariuomenė, kai į ją be mūsų pritarimo vežami socialiniai parazitai, galimai banditai iš Afrikos ir teroristai iš Artimųjų Rytų, o mūsų agurkų ilgį ir kreivumą matuoja Briuselio „myžantis berniukas“?

Ar prezidentas reikalingas tik tam, kad nulinę naudą lietuvių tautai atnešusiems venclovoms ir prie civilių lietuvių naikinimo prisidėjusioms sovietų partizanėms kabintų Lietuvos aukščiausios prabės ordinus, kitataučiams dalintų Lietuvos pilietybes, o surūdijusių kanalizacijos vamzdžių (pasityčiojimas iš proto ir iš meno) autoriams skirtų šimtatūkstantines Nacionalines premijas? Šitas kiaulystes Lietuvai galėtų krėsti ir menkesnio kalibro klerkas, kurio nenaudingas/žalingas visuomenei pragyvenimas mažiau kainuoja valstybei.

Neberinkime ir nevalgykime nuodingų grybų! Nuo jų Lietuva jau leisgyvė.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą