2017-09-05

Televizijos debatai Vokietijoje - 97 minučių trukmės demokratijos parodija. Lenkijos reakcija


ES globalistinės elitos Vokietijos kanclerio rinkimams ruošėsi iš anksto. Tam jie iš Europos parlamento sugrąžino į Vokietijos politiką, Europos parlamento pirmininką, tenykštį Angelos Merkel (Krikščionių demokratų sąjunga, VKDS) ruporą, retransliuojantį jos politiką Briuselyje, Martiną Šulcą, Vokietijos socialdemokratų partijos pirmininką (SPD).

97 minutes trukęs vakarykštis „Debatų“  cirko vaidinimas įrodė, kad Merkel ir Šulcas yra ta pati globalistų sukonstruota figūra, tik skirtinguose pavidaluose, o VKDS ir SPD = viena partija - Europos tautų sunaikinimo ir transkontinentinės finansinės oligarchijos viešpatavimo partija.

Kaip ir priklauso, dvi to paties organizmo dalys, buvo vieningos nuomonės visais vokiečius jaudinančiais klausimais: imigracijos, užsienio ir vidaus politikos, pensijinio amžiaus ilginimo iki 70 metų ir, žinoma, kovos su globalizmo ir tautų perkraustymo iš Afrikos ir Azijos priešais – Lenkija ir Vengrija.

Šulco žodžiais, šios šalys nori tik imti iš Vokietijos, bet nenori solidariai prisiimti Merkel „svečių“- „pabėgėlių“ naštos. Šioms valstybėms jis pagrasino finansinėmis sankcijomis.





Lenkijos užsienio reikalų ministro Vaščikovskio (Waszczykowski) reakcija į Šulco kaltinimus

Ministras į kaltinimus, kad, neva, Lenkija ir Vengrija nenori padėti Vokietijai ir Italijai spręsti visai Europai kylančių problemų, atsakė, kad reikia užsiimti „migracijos krizėmis iš visų pasaulio pusių, kurios ateina į Europą“.

Jo žodžiais,Lenkija pernai išdavė Ukrainiečiams virš milijono dviejų šimtų tūkstančių vizų. Pirmą šių metų pusmetį jiems buvo išduota virš 750000 darbo vizų.

„Virš milijono ukrainiečių gyvena Lenkijoje, uždirba, sukuria pajamas, kurias siunčia į Ukrainą. Finansinės tarnybos skaičiavimai rodo, kad nuo 3 iki 5 milijardų eurų yra išsiunčiama į Ukrainą šeimoms“, - pasakė ministras.

„Padedam imigrantams. Todėl, prašome, misteri Šulcai nenaudokite klaidingos informacijos ir argumentų priešrinkiminėje diskusijoje Vokietijoje,“ - pasakė Vaščikovskio ir pakvietė teisingai spręsti šį klausimą.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą