2017-09-28

Pabėgėliais užtvindyta Viena. Jų vežimas į Lietuvą – didžiausias Grybauskaitės-Skvernelio nusikaltimas


Per 6 metus į Vieną atvyko 169158 „pabėgėliai“, o dėl blogėjančios gyvenimo kokybės iš Austrijos sostinės išvyko 19038 austrai. Jei situacija nesikeis, per 30 metų čia apsigyvens 845790 užsieniečių!
Apie tai šiandien praneša Krone.


Užsienio reikalų ministras Sebastian Kurz sako: „daugelis Vienos gyventojų jaučiasi tarytum yra svetimi, tarytum gyvena ne savo mieste“.

Austrų skaičius Vienoje mažėja

Nuo 2010 iki 2016 metų išvyko iš Austrijos 201975 austrai, o išvyko 221013. Balansas – minus 19038 žmonės.

Prieš šešis metus 1,87 milijonus gyventojų turinčioje Austrijoje apsigyveno 460697 užsieniečių. Nuo 2010 iki 2016 metų 291539 užsieniečių išvyko. Balansas + 169.158 žmonių (tai maždaug tiek, kiek gyventojų yra Linco mieste).

Po 30 metų Vienoje gyvens 800.000 užsieniečių

Jeigu ir toliau per metus į Vieną atvyks po 28193 užsieniečius, o federalinėje sostinėje viskas išliks, kaip yra dabar, tai po 30 metų čia gyvens 845790 užsieniečių. Jau šiuo metu tarp vaikų iki 6 metų amžiaus Austrijoje dominuoja musulmonai, nes jų gimstamumas yra dvigubai didesnis negu austrų.

Lenkija turi protaujančius vadovus, o Lietuva - Lietuvių tautos priešus

Vokietija sukūrė migrantų krizę Europoje, todėl ji ir turi mokėti už jos pasekmes, mano lenkų lyderis Jaroslavas Kačinskis


Lenkijos valdančiosios partijos Teisė ir teisingumas (PiS) partijos pirmininkas Jaroslavas Kačinskis pasakė: „Mes neatidarėme Europos pabėgėliams – Merkel“. Todėl, jo nuomone, Vokietija dabar ir privalo sumokėti už tos nelaimės padarinius. „Ir tai ponia Merkel ir Vokietija, turi atsakyti už pasekmes, o ne Lenkija“, - pasakė Kačinskis.

Kačinskio nuomone, priėmimas didelės grupės užsieniečių iš svetimos kultūros šalių sukels visuomenėje katastrofą. „Mums tektų tuomet pilnai pakeisti mūsų kultūrą, radikaliai sumažinti saugumo lygį mūsų šalyje, kalba eina ne tik apie terorizmą, šie pavojai žinoma didesni ir reiškia tam tikrą socialinę katastrofą“, - pasakė Kačinskis.

Kačinskio žodžiais, Suomija priėmė 100 migrantų, o šiandien jų jau 18000. Padaugėjimas 1 su 180. Mes turime priimti 7 tūkstančius. Prašau, dabar padauginkite iš 180 ir išeis daugiau negu 1200 000.


Kačinskio žodžiais, „tai mechanizmas, kurio mes paskui negalėsime sustabdyti“.

„Jeigu mes norėsime sustabdyti šitą bangą agresijos iš migrantų pusės — nors ir moterų atžvilgiu- teks imtis kokių nors represijų. Jeigu mes imsimės represijų, tai tuojau pat paaiškėtų, kad mes jiems — nacistai. Uždaras ratas. Mes tiesiog negalim į tai įsivelti“, - pasakė Jaroslavas Kačinskis.

Lietuvos valdžia vykdo antinacionalinę tautos genocido politiką


Per devynis valdymo metus Dalia Grybauskaitė pavertėte Lietuvą labiausiai emigruojančia, nugirdyta ir nuskurdinta valstybe Europoje, kurios piliečių pensijos, pašalpos ir daugumos žmonių atlyginimai yra mažiausi Euro zonoje ir iš jų neįmanoma išgyventi.

Grybauskaitė įklampino Lietuvą į stagnuojantį Euro liūną, infliaciją, ji įleido į šalį virš 400 „pabėgėlių“ - socialinių parazitų, kurie vežami iš valstybių, kur jų gyvybei negresia pavojus, jiems skiriami butai ir lėšos, paslaugas, kurios daug kartų didesnės, negu gauna visą gyvenimą dirbę savo valstybei lietuviai.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą