2017-09-25

Merkel Vokietijos ir Europos naikintojų chunta išprotėjo: AfD reikalauja laikytis Vokietijos Konstitucijos, todėl juos vadina „nacistais"


Šį rytą globalistinės MIP pranešė, kad paskelbus rinkimų rezultatus keli šimtai „antifašistų“ Vokietijoje išėjo protestuoti prieš tai, kad vokiečiai į Bundestagą išrinko partiją „Alternatyva Vokietijai“(AfD).

Geri „Antifašistai“, kurie fašistų metodais priešinasi demokratijai, laisvam piliečių valios reiškimui demokratiniuose rinkimuose!

Ir nuo kada partijos, tokios kaip AfD, yra “ekstremistinės, radikalios, ksenofobinės“ ir t.t. Ši partija nereikalauja nieko daugiau, negu tai, kas parašyta Vokietijos Konstitucijoje: saugoti valstybės sienas, saugoti tvarką ir žmonių saugumą. To ko reikalauja būtent Vokietijos Konstitucija.

Tai juk Angela Merkel ir jos valdančioji koalicija yra „ekstremistai“, nes nuolatos pažeidinėja Vokietijos įstatymus. Tai jos partija yra ne tik ekstremistinė, bet tikrų tikriausių nusikaltėlių partija, nes Angela Merkel pažeidė Vokietijos Konstitucijos normas 2015 metas atidarydama Europos sienas nelegalams, ir tai išaiškino šių metų gegužės mėnesį Bundestago juristai. Ko dar?

O tie visi Merkel išsigimėliai antifašistai-fašistai tėra Hitlerio rudmarškinių SA analogas, jų globalistinis klonas.

Vakaruose finansinis oligarchatas, jų kontroliuojamos vakarų valstybių vyriausybės, finansuoja gaujas smogikų ir teroristų - „Antifa“. Jų paskirtis - nuslopinti demokratijos likučius Vakarų valstybėse. Tai tie patys Hitlerio rudmarškiniai, tik pervadinti kitu vardu, maskavimo tikslu.

Olegas Veksleris straipsnyje „Sunkus žydiškos ANTIFA likimas“ rašo: „Ar gali būti kas nors, kas būtų debiliškesnio ir šlykštesnio už Antifa, tai yra fašistus, vadinančius save antifašistais? Įsivaizduokite, taip! Tai žydiška Antifa iš Berlyno.“







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą