2018-08-02

Salvini: NVO ėdžios uždarytos. Kodėl Saudo Arabija ir Kataras nepriima musulmonų pabėgėlių



Salvini: NVO ėdžios uždarytos

„Mes gerai darome: aš suprantu, išgąstį, kuris apėmė prekeivius žmonėmis. Aš matau, kad kai kurios NVO sugrįžta į Libiją. Mes žinome, kad Italijos uostai jiems nepasiekiami.“

Apie tai „Lygos“ pirmininkas kalbėjo atidarydamas Italijos šlovės dieną Ravenoje. Salvini pasakė:

„Reikia padėti Libijai tapti valstybe, saugesne ir gerbiančia visų teises“, o „jeigu yra įvykis Libijos vandenyse, reikia leisti šiai šaliai kontroliuoti tai, kas vyksta jų žemėje ir jų jūroje“.

Pastaruoju metu vicepremjero politika sulaukė didelio pro-migracinių globalistinių jėgų nepasitenkinimo tuo, kad Italijos vicepremjeras per du mėnesius darbo vyriausybėje sugebėjo blokuoti nelegalių imigrantų transportą iš Libijos į Italiją.

Paprasti Italijos piliečiai remia Salvinį. Jis yra populiariausias politikas.




Kodėl Saudo Arabija ir Kataras nepriima musulmonų pabėgėlių?

Europos konservatorių frakcijos vicepirmininkas Europos Taryboje Dominik Tarczyński turkų žinių kanalui TRT World iškėlė klausimą, kodėl kaimyninės valstybės, vienos iš pačių turtingiausių pasaulyje, nepriima šių musulmonų pabėgėlių?

„Kur Saudo Arabija, viena iš pačių turtingiausių pasaulio valstybių, kur Kataras? Dauguma pabėgėlių-musulmonai, kurie yra šios šalies kaimynai, tai kodėl jūs tai vadinate Europos problema? Europos sąjunga nėra atsakinga už Angelos Merkel beprotystę...“

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą